Mafalda corta o mafaldina

Antonella Formats de pasta, Mafaldine, Tipus de pasta 2 Comments

Compartir aquesta entrada

És una pasta llarga i arrissada per les vores. Són originàries de la Itàlia meridional, i en particular de la Campània, la regió de Nàpols, i es diu que se’ls anomena així en honor a la reina Mafalda de Savoia (i sembla que, per aquest mateix motiu, també es coneixen com reginette). La part arrissada de les ma- faldine ajuda a mantenir-hi més el condiment. La versió llarga és ideal per al ragù napoletano amb ricotta, les salses de carn en general o les salses cremoses de formatge.

La versió curta de la foto és de la marca Garofalo, és bastant fàcil de trobar a Catalunya. Entre altres la trobeu al Caprabo i al Carrefour.

Click aquí per totes les receptes adaptes a aquest format.

Mafalde amb crema d’albergínies i mató

Mafalde amb crema de albergínies i mató #ferragosto

Una foto pubblicata da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

 

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. Pingback: Galets amb carbassa i mascarpone | La pasta per als catalans

  2. Pingback: Pasta e ceci (pasta amb cigrons) | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *