Fusilli corti col buco, ragù e ricotta

Antonella Fusilli, Macarrons, Paccheri, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Schiaffoni, Tortiglioni, Ziti 3 Comments

Compartir aquesta entrada

Ara que tenim el Ragù, amb quina pasta el combinem? Lo clàssic serien els ziti, trencats a mà, però podem fer servir qualsevol pasta amb un forat, penne, tortiglioni, rigatoni, paccheri. Res de espaguetis o tallarines.  Jo tenia els Fusilli col buco de Pasta de Martino que han quedat boníssim. 
Us recordeu de Pasta Lucca? És aquí que he encontrat aquesta marca de pasta, que trobo excel·lent.  I com no en tenia prou de pasta amb ragù, vam fer fusilli amb ragù i ricotta.

Ingredients per a 6 persones

Quan el ragù estigui fet, coeu la pasta en abundant aigua salada. Mentrestant poseu la ricotta en un bol i diluïu-la amb dues cullerades de aigua de cocció i afegiu-hi dues cullerades de salsa. Remeneu bé.
Quan la pasta estigui al dent, escorreu-la i torneu-la a posar a la olla de cocció. Afegiu-hi la ricotta i si fa falta una mica més de ragù. Remeneu, emplateu i acabeu el plat amb una cullerada de ragù i parmesà o pecorino ratllat.

Buon appetito! I sobretot, si en feu, envieu-me una foto, la penjaré! Gràcies!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 3

  1. Pingback: Pasta al forn: candele amb ragù | La pasta per als catalans

  2. Pingback: Pasta amb bledes, olives i pa ratllat cruixent | La pasta per als catalans

  3. Pingback: Mafalda corta o mafaldina | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.