Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Casarecce

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Casarecce”

Pasta amb crema de pebrots i tonyina

Antonella 21 agost, 2022Cargols de llimona, Casarecce, Eliche, Farfalle, Linguine, Penne, Vegetals 5 Comments

Primer de tot, la foto no li fa justícia a aquesta recepta. Els tornaré a fer i faré una foto més maca. Segon, em faltava el julivert. Aquí la recepta …

Llegiu-ne més
olivespebrotstonyina

Orecchiette all’ortolana (versió estiuenca)

Antonella 5 agost, 2022Casarecce, Eliche, Farfalle, Macarrons, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

El dimecres passat va sortir aquesta recepta meva al diari Ara. La publico aquí també per a que quedi arxivada al blog també. La meva versió de la pasta all’ortolana, que …

Llegiu-ne més

Casarecce alla boscaiola – La pasta per als refugiats

Antonella 24 març, 2022Casarecce, Gemelli, Gnocchetti sardi, Penne, Penne rigate, Salses Deixa un comentari

[English version] La pasta per als refugiats: el repte. Per cada 5€ recollits, publicaré fotos, ingredients, preparació i si puc vídeo (que no és lo meu) de una recepta inèdita …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreceps secsolives

Un altra pasta amb carbassa

Antonella 7 novembre, 2021Casarecce, Elicoidali, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Maltagliati, Mezzanelli, Penne, Penne rigate, Vegetals Deixa un comentari

Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn …

Llegiu-ne més
carbassa

Pasta amb carbassons, tonyina, llimona i perfum d’alfàbrega i menta

Antonella 23 octubre, 2021Bucatini, Cargols de llimona, Casarecce, Chifferi, Gemelli, Linguine, Mezzanelli, Mezze maniche, Peix, Pistons, Trofie Deixa un comentari

Aquest estiu passat la Trini Gilbert em va demanar una recepta per l‘ARA Mengem i li vaig proposar aquesta combinació. A mi em va agradar molt, ja em direu. Aquest format …

Llegiu-ne més
alfàbregacarbassonsllimonamentatonyina

Tubettoni mar i muntanya

Antonella 18 març, 2021Calamarata, Casarecce, Espaguetis negres, Farfalle, Paccheri, Peix, Pistons, Trofie, Tubetti 2 Comments

O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats. Ingredients per dues persones 160/200 …

Llegiu-ne més

Tagliatelle amb sofregit i carbassons

Antonella 29 juliol, 2020Casarecce, Gnocchetti sardi, Linguine, Penne, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Encara que hagi millorat molt, el sofregit no és el meu fort. És per això que quan em va arribar aquest sofregit de ceba empordanès de Quim Matas l’he volgut …

Llegiu-ne més
carbassons

Pasta amb xampinyons i pèsols

Antonella 19 abril, 2020Casarecce, Cintes de curri, Farfalle, Fettuccine, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Salses, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 4 Comments

He vist aquest plat a l’Instagram de Pasta di Martino, m’ha agradat la combinació i l’he volgut reproduir. Experiment amb èxit. Aquí va aquesta recepta de confinament, dia 37. He …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrexampinyons

Pasta amb carxofes

Antonella 19 febrer, 2020Casarecce, Elicoidali, Farfalle, Gemelli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Tinc moltes receptes amb carxofes aquí al blog però faltava la més fàcil i ràpida de totes. Tant fàcil que no tinc foto a més del plat, sorry. Per aquesta …

Llegiu-ne més
carxofes

Casarecce amb coliflor i sobrassada

Antonella 12 gener, 2020Casarecce, Vegetals 3 Comments

Aquesta és la meva interpretació de la recepta de Fusillata casareccia al cavolo e nduja del Pastificio Di Martino que van penjar al seu perfil d’Instagram fa uns dies. Resultat, …

Llegiu-ne més
coliflorsobrassada

Eliche amb ragù de botifarra i llet

Antonella 14 desembre, 2019Candele, Carn, Casarecce, Creste, Elicoidali, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Tortiglioni Deixa un comentari

Un experiment amb èxit. Us animo a tastar-ho. He fet servir eliche però també hauria quedat bé amb pappardelle, casarecce, tortiglioni, penne rigate, farfalle. No queda bé amb espaguetis o …

Llegiu-ne més
botifarraceballet

Orecchiette amb salmó, carbassó i crema de llet

Antonella 27 novembre, 2019Calamarata, Casarecce, Farfalle, Fusilli, Linguine, Orecchiette, Peix, Penne, Spaghetti Deixa un comentari

Una d’aquelles receptes que es preparen mentre es cou la pasta. He fet servir orecchiette, també estarien bé amb unes casarecce o uns macarrons sense ratlles, spaghetti, farfalle o linguine. …

Llegiu-ne més
carbassonscrema de lletsalmó fresc
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA