Encara que hagi millorat molt, el sofregit no és el meu fort. És per això que quan em va arribar aquest sofregit de ceba empordanès de Quim Matas l’he volgut …
Pasta amb xampinyons i pèsols
He vist aquest plat a l’Instagram de Pasta di Martino, m’ha agradat la combinació i l’he volgut reproduir. Experiment amb èxit. Aquí va aquesta recepta de confinament, dia 37. He …
Pasta amb carxofes
Tinc moltes receptes amb carxofes aquí al blog però faltava la més fàcil i ràpida de totes. Tant fàcil que no tinc foto a més del plat, sorry. Per aquesta …
Casarecce amb coliflor i sobrassada
Aquesta és la meva interpretació de la recepta de Fusillata casareccia al cavolo e nduja del Pastificio Di Martino que van penjar al seu perfil d’Instagram fa uns dies. Resultat, …
Eliche amb ragù de botifarra i llet
Un experiment amb èxit. Us animo a tastar-ho. He fet servir eliche però també hauria quedat bé amb pappardelle, casarecce, tortiglioni, penne rigate, farfalle. No queda bé amb espaguetis o …
Orecchiette amb salmó, carbassó i crema de llet
Una d’aquelles receptes que es preparen mentre es cou la pasta. He fet servir orecchiette, també estarien bé amb unes casarecce o uns macarrons sense ratlles, spaghetti, farfalle o linguine. …
Casarecce
Les casarecce tenen forma d’un pergamí enrotllat. Format originari de Sicília, però també característic d’altres regions del centre-sud. La seva forma peculiar és especialment indicada per a la majoria de …
Casarecce amb ricotta i espinacs #amorplatúnic
Tornem amb un amorplatúnic, equilibrat, sa i no massa calòric. Els protagonistes d’aquest mes són la ricotta (o el mató) i els espinacs. Ens explica la Rosa Baró, la nutricionista …
Pasta amb carbassa
Sembla que sigui oficial, la tardor ja es aquí. Doncs recepta de temporada, un plat de tardor, pasta amb carabassa. Per si sola la carbassa és dolceta, doncs endavant amb …