Tubettoni mar i muntanya

Antonella Calamarata, Casarecce, Espaguetis negres, Farfalle, Paccheri, Peix, Pistons, Trofie, Tubetti Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats.

Ingredients per dues persones

  • 160/200 g de pasta. Jo tenia aquests pistons grans, si no podeu fer servir macarrons, o farfalle, o casarecce
  • 50 g de cansalada viada amb pebre
  • 1 calamar petit
  • 1 ceba petita
  • 2 cullerades de pèsols
  • 1 got de vi blanc
  • una cullerada de pa ratllat (que potser aquell que ja porta all i julivert)
  • all, julivert, oli, sal, pebre

Preparació

Escalfeu un raig d’oli generós i comenceu a coure el calamar tallat a trossets, la ceba i la cansalada, tot a l’hora per uns 5 minuts tot remenant.

 

Quan comencin a agafar un color maco, afegiu-hi els pèsols i el vi blanc i deixeu que evapori. Si us sembla que el calamar hagi de coure una mica més afegiu-hi una mica d’aigua.

Mentrestant coeu la pasta.

Quan estigui al dente la treieu amb l’ajuda d’una escumadora i l’afegiu directament a la paella amb el calamar amb el foc ben fort. Remeneu-ho bé i afegiu-hi el pa ratllat i una picada de all i julivert. Si us sembla sec hi podeu afegir una mica d’aigua de cocció.

Cap al plat i buon appetito!

 

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *