Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta Rigatoni

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Rigatoni”

Pasta amb pebrots fregits

Antonella 22 juliol, 2012 Elicoidali, Fusilli, Mezze maniche, Rigatoni, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Una recepta que va preparar la meva mare quan ha estat aquí. Fregiu els pebrots i afegiu la pasta a la paella. Més fàcil que això? Ingredients per a 2 …

Llegiu-ne més
pebrots

Rigatoni amb flors de carbassó

Antonella 16 juny, 2012 Fusilli, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Personalment les flors de carbassó m’encanten. Amb pasta, arrebossades, farcides i amb la pizza. L’únic que tenen de dolent és que son caríssimes: una safata amb 6 flors aquest matí …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Pasta amb bròquil i sobrassada

Antonella 23 maig, 2012 Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Orecchiette, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 7 Comments

Em sembla que aquesta serà la ultima recepta més d’hivern, que ja estic cansada. De fet la vaig preparar el mes passat amb la sobrassada que em va sobrar del …

Llegiu-ne més
bròquilsobrassada

Pasta al forn: candele amb ragù

Antonella 19 maig, 2012 Al forn, Candele, Carn, Elicoidali, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Tortiglioni 8 Comments

El ragù napolità és una de les meves salses preferides. Perquè la preparació és tan llarga que fa que ara no es prepari sovint i la trobo a faltar, perquè …

Llegiu-ne més
carnmozzarella

Pasta amb carxofes i cansalada viada amb pebre al forn

Antonella 28 abril, 2012 Al forn, Elicoidali, Rigatoni, Tortiglioni 6 Comments

Per aquest cap de setmana llarg, us deixo amb un plat de diumenge, una pasta al forno. Últimament m’han demanat una recepta de pasta al forno, però la veritat és …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrecarxofesmozzarellascamorza

Pasta amb ricotta i botifarra

Antonella 15 abril, 2012 Al forn, Bucatini, Carn, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Reginette, Rigatoni, Tortiglioni 10 Comments

Unes de les preguntes recurrents que em fan és com guardar la pasta bullida per el migdia del dia després. Aquest és un problema que com a italiana no se …

Llegiu-ne més
botifarraricotta

Pasta amb carbassons

Antonella 6 març, 2012 Elicoidali, Fusilli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vermicelli 10 Comments

Ingredients per a dues persones 160 gr. de eliche (o penne, penne rigate, spaghetti) 2 carbassons 1 ceba oli parmesà ratllat Preparació Talleu la ceba i poseu-la a sofregir amb …

Llegiu-ne més
carbassonssciuésciué

Pasta amb coliflor i anxoves

Antonella 16 febrer, 2012 Elicoidali, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 6 Comments

Bé paro un moment de treballar per redactar aquesta recepta que tinc en espera des de fa setmanes. Una manera més, rapida i senzilla de combinar verdura i pasta. Per …

Llegiu-ne més
anxovescoliflor

Pasta amb carxofes i botifarra

Antonella 15 gener, 2012 Elicoidali, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 14 Comments

Tortiglioni amb carxofes i botifarra. He inclòs la recepta en la categoria vegetarianes perquè sense botifarra queden boníssims igual. El procediment és lo mateix. Vaig fer servir els tortiglioni de la …

Llegiu-ne més
botifarracarxofesroux

Orecchiette amb botifarra i safrà

Antonella 13 gener, 2012 Carn, Fusilli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni Deixa un comentari

Ahir em vaig cremar el llavi per tastar les orecchiette abans de escórrer-les. Com vaig avisar per FB i Twitter, abans de tastar una orecchietta directament de l’olla de cocció …

Llegiu-ne més
botifarrasafrà

Fusilli corti col buco, ragù e ricotta

Antonella 6 desembre, 2011 Fusilli, Macarrons, Paccheri, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Schiaffoni, Tortiglioni, Ziti 3 Comments

Ara que tenim el Ragù, amb quina pasta el combinem? Lo clàssic serien els ziti, trencats a mà, però podem fer servir qualsevol pasta amb un forat, penne, tortiglioni, rigatoni, …

Llegiu-ne més
ricotta

Ragù napolità

Antonella 5 desembre, 2011 Fusilli, Pasta farcida, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Tortiglioni, Ziti 19 Comments

El Ragù napolità difereix del Ragù bolonyès perquè en el nostre no es fa servir carn picada, si no trossos de carn sencers. Jo he aprofitat que tinc la meva …

Llegiu-ne més
botifarracarn
  • Page 2 of 3
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA