Pasta amb pebrots fregits

Antonella Elicoidali, Fusilli, Mezze maniche, Rigatoni, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Una recepta que va preparar la meva mare quan ha estat aquí. Fregiu els pebrots i afegiu la pasta a la paella. Més fàcil que això?

Ingredients per a 2 persones

  • 160 gr. de pasta (penne rigate, rigatoni, mezze maniche, fusilli)
  • 1 pebrot (a Itàlia és molt comuna una varietat groga, igual de sabor, forma i consistència al pebrot vermell que trobem aquí. Potser en algun mercat se’n troben. Si en teniu podeu fer servir les dues varietats per donar una mica més de color al plat)
  • 10 olives d’Aragó
  • 1 all
  • 60 gr. oli d’oliva
  • orenga

Preparació

Talleu els pebrots en tiretes petites i fregiu-los en una paella ampla amb l’oli i l’all sencer i pelat.
Abans que l’all es cremi retireu-lo de la paella. Mentrestant trèieu els pinyons a les olives i talleu-les una mica amb un ganivet. En quatres parts, més o menys. Quan els pebrots estigui casi a punt, afegiu-hi les olives. Quan estiguin fets, afegiu-hi una miqueta d’orenga, poca, apagueu el foc i tapeu la paella.
Mentrestant coeu la pasta. Escorreu-la al dente, torneu a encendre el foc de la paella on son els pebrots i aboqueu-hi la pasta. Remeneu, emplateu i buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.