Rigatoni amb cansalada, salsitxa i crema de safrà

Antonella Carn, Fusilli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni 7 Comments

Compartir aquesta entrada

Vaig preparar aquest plat un diumenge de fa unes setmanes. No tenia gana de cuinar coses complicades i volia una cosa d’efecte. Les víctimes dels meus experiments de aquell dia van confirmar que el plat havia sortit força bé. Ja veureu, és molt fàcil.
Ingredients

Ingredients per a 4 persones

  • 320 g de pasta
  • 150 g de salsitxa
  • 100 g de cansalada viada amb pebre
  • 1 ceba petita
  • 200 ml de crema de llet
  • 1 sobre de safrà en pols
  • oli
  • parmesà ratllat

Preparació

Talleu la ceba a trossets petits, la cansalada a dauets. Trèieu la pell a la salsitxa i esmicoleu-la.
En una paella ampla (on després hi haureu d’abocar la pasta) escalfeu un raig abundant d’oli i enrossiu-hi la ceba. Quan la ceba comença a agafar color, afegiu-hi la salsitxa i la cansalada i coeu-ho tot remenant fins que quedi tot ben daurat.

IMG_6479
Escalfeu la crema de llet i dissoldreu-hi el safrà. Aboqueu aquesta barreja a la paella i com comenci a reduir apagueu el foc.

Afegim la crema de safrà a la carn

Crema de llet reduïda
Coeu la pasta en abundant aigua salada i escorreu-la al dente. Abans de escórrer la pasta guardeu un got d’aigua de cocció. Aboqueu la pasta a la paella i coeu un parell de minuts amb la flama ben forta. Si la salsa resulta massa espessa afegiu-hi una mica de l’aigua de cocció que heu guardat. Emplateu-ho, parmesà i buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 7

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  1. Moltes gràcies Antonella!. La vaig preparar ahir, i va quedar genial. Això si, no vaig trobar Rigatoni i vaig canviar la pasta per Elicoidale de Garofalo. Boníssim.

    1. Ah! m’ ho deixava. Erem 5 a taula, i una de les comensals era una nena de 7 anys de pare italià, que pel que em va dir li fa pasta molt sovint…va repetir 2 cops!

      1. Post
        Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *