Spaghetti amb sobrassada, olives i tàperes

Antonella Carn 1 Comment

Compartir aquesta entrada

pasta_ARAIMA20150918_0129_57Una de les receptes que va sortir al RAR de fa uns mesos. A mi em va agradar molt.

Ingredients per a 2 persones

  • 150 g d’espaguetis
  • una ceba petita
  • oli
  • una cullereta de tàperes
  • 100 g de passata de tomàquet
  • 30 g de sobrassada
  • 10 olives d’Aragó sense pinyol

Preparació

En una paella ampla escalfeu un raig abundant d’oli i sofregiu la ceba ben picada.
Quan estigui daurada afegiu-hi les tàperes i les olives.
Coeu-los per un parell de minuts tot remenant i afegiu-hi la sobrassada. Continueu a remenar-ho fins que la sobrassada es desfaci una mica.
Incorporeu-hi la passata de tomàquet i coeu-ho per 10-15 minuts fent atenció que no s’enganxi. Si fa falta afegiu-hi una mica d’aigua.
Coeu la pasta en abundant aigua amb sal, escorreu-la i aboqueu-la a la paella amb la salsa.
Saltegeu-la per un parell de minuts i cap al plat!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *