Fusilli amb flors de carbassó i ricotta

Antonella Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

Sabeu que les flors de carbassó les podeu congelar?
Aquestes que surten a la foto dels ingredients acaben de sortir del congelador.

No les podreu arrebossar, però si s’han de coure a la paella per una pasta o una pizza, surten molt bé. Només haureu de treure-li el pistil, rentar-les, assecar-les amb un drap i posar-les en un contenidor ample, que quedin ben repartides, no aixafades.

Aquesta recepta surt boníssima. No ho hauria de dir, però ho dic igualment.

Ingredients per a 4 persones

Preparació

La salsa es prepara en un no res, així que podeu posar ja l’aigua a bullir.
En una paella ampla, on després hi abocareu la pasta, escalfeu un raig d’oli i afegiu-hi les flors, tallades a tiretes i un pessic de sal.

Coeu-les per un parell de minuts, fins que quedin ben pansides. Afegiu-hi l’alfàbrega, apagueu el foc i tapeu.


Mentrestant en un bol poseu la ricotta, un cullerot d’aigua de cocció de la pasta i dissoleu el safrà.

Ha de quedar una crema.


Abans d’escórrer la pasta guardeu un altre cullerot d’aigua de cocció.
Torneu a engegar el foc a la paella, aboqueu-hi la pasta, la crema de ricotta i safrà i si fa falta aneu afegint aigua de cocció fins a obtenir la textura desitjada.


Emplateu-ho, una fulla d’alfàbrega per decorar i buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *