Fusilli amb flors de carbassó i ricotta

Antonella Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Vegetals, Vegetarianes 0 Comments

Compartir aquesta entrada

Sabeu que les flors de carbassó les podeu congelar?
Aquestes que surten a la foto dels ingredients acaben de sortir del congelador.

No les podreu arrebossar, però si s’han de coure a la paella per una pasta o una pizza, surten molt bé. Només haureu de treure-li el pistil, rentar-les, assecar-les amb un drap i posar-les en un contenidor ample, que quedin ben repartides, no aixafades.

Aquesta recepta surt boníssima. No ho hauria de dir, però ho dic igualment.

Ingredients per a 4 persones

Preparació

La salsa es prepara en un no res, així que podeu posar ja l’aigua a bullir.
En una paella ampla, on després hi abocareu la pasta, escalfeu un raig d’oli i afegiu-hi les flors, tallades a tiretes i un pessic de sal.

Coeu-les per un parell de minuts, fins que quedin ben pansides. Afegiu-hi l’alfàbrega, apagueu el foc i tapeu.


Mentrestant en un bol poseu la ricotta, un cullerot d’aigua de cocció de la pasta i dissoleu el safrà.

Ha de quedar una crema.


Abans d’escórrer la pasta guardeu un altre cullerot d’aigua de cocció.
Torneu a engegar el foc a la paella, aboqueu-hi la pasta, la crema de ricotta i safrà i si fa falta aneu afegint aigua de cocció fins a obtenir la textura desitjada.


Emplateu-ho, una fulla d’alfàbrega per decorar i buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *