Amanida de pasta amb albergínia escalivada

Antonella Amanides Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

Tornen les amanides de pasta, que és l’única pasta que s’admet en el taper de la feina o de la platja. Heu donat un cop d’ull a totes les que hi són al blog? Aquí el llistat complert.

Aquesta me l’he tret de la manega l’altre dia, que tenia albergínies per escalivar.

Ingredients per una persona

  • 80 g de pasta, he fet servir espirals integrals
  • 1 albergínia
  • 2 tomàquet
  • oli, sal, all, alfàbrega
  • mozzarella o formatge de cabra o feta

Preparació

Quasi no cal explicació: peleu els tomàquets (el podeu escaldar amb aigua calenta per a que sigui més fàcil treure la pela), escaliveu les albergínies (a mi m’agrada com queden a la graella elèctrica, i si no al forn).

Barregeu els tomàquets pelats i tallats amb l’albergínia, uns trossets d’all (faig trossos grans perquè després es puguin treure), abundant alfàbrega, sal i oli i deixeu reposar per una hora més o menys.

Coeu la pasta i sense passar-la per aigua, afegiu-la a les verdures. L’escalfor de la pasta farà que els sabors es barregin bé entre ells. Deixeu refredar la pasta i abans de servir afegiu-hi el formatge de vostra preferència. Tenia mozzarelline, queda molt bé també la feta o un formatge de cabra, o escates de parmesà.
Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.