Amanida de pasta amb albergínia escalivada

Antonella Amanides 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Tornen les amanides de pasta, que és l’única pasta que s’admet en el taper de la feina o de la platja. Heu donat un cop d’ull a totes les que hi són al blog? Aquí el llistat complert.

Aquesta me l’he tret de la manega l’altre dia, que tenia albergínies per escalivar.

Ingredients per una persona

  • 80 g de pasta, he fet servir espirals integrals
  • 1 albergínia
  • 2 tomàquet
  • oli, sal, all, alfàbrega
  • mozzarella o formatge de cabra o feta

Preparació

Quasi no cal explicació: peleu els tomàquets (el podeu escaldar amb aigua calenta per a que sigui més fàcil treure la pela), escaliveu les albergínies (a mi m’agrada com queden a la graella elèctrica, i si no al forn).

Barregeu els tomàquets pelats i tallats amb l’albergínia, uns trossets d’all (faig trossos grans perquè després es puguin treure), abundant alfàbrega, sal i oli i deixeu reposar per una hora més o menys.

Coeu la pasta i sense passar-la per aigua, afegiu-la a les verdures. L’escalfor de la pasta farà que els sabors es barregin bé entre ells. Deixeu refredar la pasta i abans de servir afegiu-hi el formatge de vostra preferència. Tenia mozzarelline, queda molt bé també la feta o un formatge de cabra, o escates de parmesà.
Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.