Tubettoni amb sofregit i popets

Antonella Calamarata, Espaguetis negres, Paccheri, Peix, Tubetti Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

L’altre dia anava a fer un arròs amb popets. Tot ho tenia: el sofregit, els popets, el fumet fet meu… excepte l’arròs. A grans mals, grans remeis: faig fer servir tubettoni i els vaig coure com si fos un risotto, afegint fumet primer i després aigua calenta. I tot molt bé.

Ingredients per a 4 persones

  • 320 g de pasta
  • ½ kg de popets
  • Sofregit de dos cebes grans
  • Pèsols a voluntat
  • 1 lt de fumet i si no hi ha prou aigua calenta
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Feu el vostre sofregit, afegiu-hi els popets. Deixeu coure per 5 minutets, afegiu-hi la pasta i el fumet.

Quan la pasta estigui casi feta, afegiu-hi els pèsols. I res, fumet a poc a poc i si s’acaba podeu acabar la cocció anant afegint aigua calenta.

Tasteu-ho per si està bé de sal, si hi voleu posar julivert fresc al final hi queda bé, jo no en tenia, i després d’emplatar una mica de pebre.

Buonissimi!

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.