Pasta de piment vermell de la Vera amb pop i patates

Antonella Espaguetis negres, Linguine, Macarrons, Macarrons amb piment vermell, Peix, Penne rigate, Tortiglioni, Vídeorecepta 3 Comments

Compartir aquesta entrada

Feia setmanes que tenia aquesta pasta de la marca Sandro Desii que porta com aroma piment vermell de la Vera i l’única manera que em va acudir per preparar-la ha sigut amb pop i patates, ja que ja coneixia el gust de aquesta combinació. Va ser un experiment, el vaig encertar, a mi i als conills d’Índia va agradar força.
Aquesta recepta la vaig pensar explícitament per aquesta pasta (no se si és original o no, pot ser que en algun lloc d’Itàlia se’n faci). Si la voleu provar amb una pasta seca normal, sense aromes, hi hauríeu d’afegir el piment vermell.

Per preparar-la vaig coure la pasta juntament a les patates. Aquesta manera de coure la pasta i les patates en la mateixa aigua també es fa servir per exemple per la pasta amb patates i mongetes tendres. Al llibre també hi surt una recepta feta en aquesta manera.

Ingredients per a 4 persones

  • 200 g de macarrons amb piment vermell de la Vera Sandro Desii
  • 300 g de pop ja cuit (confesso, el vaig comprar ja fet)
  • 300 g de patates
  • 70 ml d’oli
  • 2 alls tallats a lamines
  • sal

Preparació

Escalfeu l’aigua en una olla una mica més gran de lo normal per a 200 g de pasta, perquè hi heu de coure a l’hora les patates i la pasta.
Peleu i talleu les patates en daus, abans que l’aigua bulli afegiu-hi sal i quan arrenqui el bull aboqueu-les a la olla.
Mentrestant escalfeu l’oli en una paella ben ampla i enrossiu-hi l’all.

enrossim l'all

Abans que agafi massa color, afegiu-hi les potes del pop tallades a rodanxes i la resta a trossets petits i coeu-ho per 4 5 minuts. Com ja està cuit, només ha d’agafar el gust de l’all. Apagueu el foc i tapeu-ho.

couem el pop

Quan les patates estiguin mig cuites, afegiu la pasta a la olla. Quan la pasta estigui feta, guardeu un got d’aigua de cocció i escorreu la pasta i les patates a l’hora i afegiu-les a la paella. Remeneu amb delicadesa amb la flama ben forta, que les patates en manera que les patates es desfacin una miqueta, si fa falta afegiu-hi una mica d’aigua de cocció, emplateu-ho i buon appetito!

Ah. En el vídeo es pot apreciar un – Mammmaaaaa desesperat del bambino que tenia gana. La pasta aquesta no va colar.

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 3

  1. Molt bones les teves receptes!
    Ja n’he fet unes quantes….
    Però d’on has tret aixó de “Piment de la Vera”??? Deurà ser “Pebre vermell de la Vera, oi? 😉
    Em fà gràcia el teu accent català, que sembla de Lleida! Curiós, pq de vegades, quan vaig per aquests mons de déu, jo que sòc de Lleida, em diuen si sòc italiana! hahah….
    De totes maneres, felicitats per les teves receptes, i pel teu bon català!!!
    Una abraçada! 🙂

    1. Post
      Author
    2. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *