Spaghettini amb calamarcets i ceba – Recepta d’autor

Antonella Bavette, Espaguetis negres, Les vostres receptes, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

Compartir aquesta entrada

La recepta que us proposo avui no és meva, és d’una de vosaltres, la Rosamaria Bruguera, rosamaria58 a Instagram i a Twitter. Encara no l’he tastada, té una pinta boníssima!
Senyores i senyors els espaguetis de la Rosamaria. Moltes gràcies per compartir-la!

Ingredients per a dues persones

  • 500 gr. de calamarsets ja nets (si t’ho fan a la peixateria, millor… Jo tinc un peixater de capçalera que m’ho fa!)
  • 2 cebes de Figueres (mitjanes)
  • tres bitxos (A nosaltres ens agraden que piqui!)
  • vi blanc (un gotet petit)
  • tomàquet concentrat (Mutti)
  • 160 gr. spaguettini
  • oli
  • julivert

Preparació

En una cassola sofregiu els bitxos amb l’oli per uns minuts. Afegiu-hi els calamarsets i la ceba alhora i ho coeu tot junt amb l’olla tapada. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s’evapori tot el líquid que deixen anar els calamarsets. Llavors hi afegim un parell de cullerades de tomàquet concentrat (Mutti) i ho deixem una estoneta més. Cap al final de la cocció, trinxarem per sobre una mica de julivert fresc. Coeu la salsa per 12/15 minuts. Hi afegiu sal, però tastant la salsa.

Coeu la pasta en abundant aigua salada. Escorreu-la, i poseu-la en un bol gran. Aboqueu els calamarsets en salsa per sobre i remeneu, I ja podeu emplatar amb una mica de gràcia!

Buon appetito! Bon profit!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 4

  1. Sembla molt bona recepta, Antonella! els calamersets sempre dónen un gust intens a la pasta! I si és per als catalans encara millor!! ha ha ha

    1. Post
      Author
  2. Sembla prou bona, sempre la pasta es bona quan es barreja amb el mar. Com a comentari, penso que la pasta agafa més gust si es barreja i es cou amb el sofregit, en el cas dels fideus, cap problema i pels espaggeti, jo els parteixo per la meitat, i utilitzo més caldo per poder-los fer dins la mateixa paella/olla. El líquid sobrant el trec.
    Aviam si la provo aquest vespre… així segur puc opinar més be.

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.