Angules de blat amb calamars

Antonella Angules de blat, Espaguetis negres, Linguine, Peix, Spaghetti, Vídeorecepta 0 Comments

Compartir aquesta entrada

Les angules de blat de la marca Sandro Desii són ideals per els plats amb peix més senzills. Amb el mínim esforç podem aconseguir un plat bo i visualment impactant.
Ja us vaig proposar una versió amb gambes i també hi ha una recepta del xef Òscar Ruiz del restaurant La Brasa d’or.
Quedarien perfectes també amb all i oli i pa ratllat.
La versió d’avui és amb calamars. Jo tenia unes quantes ales i potes de calamar congelades, perquè quan preparo la calamarata, m’agrada fer servir només els anells de calamars. La quantitat de calamar és indicativa, més n’hi poseu, més en trobareu. Clarament podeu fer servir també uns espaguetis normals.

Ingredients per 2 persones

Ingredienti

  • 80 g d’angules de blat
  • 1 calamar
  • 4 tomàquets cirerols pera
  • oli
  • all
  • julivert
  • un got de vi blanc

Preparació

En una paella ampla, on després hi haureu d’abocar la pasta, escalfeu un raig d’oli abundant i afegiu-hi el calamar net i tallat a trossos petits i un gra d’all sencer i pelat.

calamars a la paella
Enrossiu el calamar, afegiu-hi el vi i coeu fins que el vi s’hagi evaporat i el calamar sigui tendre amb la flama no massa forta.
Quan el calamar estigui fet, afegiu-hi els tomàquets dividits per la meitat, aixafeu-los amb una forquilla, coeu-los per dos minuts.

afegim els tomàquets
Coeu la pasta i quan estigui al dente escorreu-la i aboqueu-la a la paella i remeneu-la per un parell de minuts amb la flama ben forta.
Emplateu-ho i serviu-ho amb julivert fresc picat.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *