Paccheri amb ragù de rap

Antonella Peix, Vídeorecepta 1 Comment

Compartir aquesta entrada

Fa unes setmanes vaig penjar aquesta foto de paccheri amb ragù de rap a l’Instagram.
La vaig repetir al Barcelona Degusta a l’estand d’Aneto amb galets. Tenim vídeo i tot!

Ingredients per a 4 persones

  • 320 g de lumaconi (galets) o paccheri
  • 300 g de cues de rap ja netes i tallades a dauets
  • 500 g de tomàquets cirerols en llauna (pomodorini)
  • oli d’oliva
  • all
  • julivert fresc
  • bitxo
  • 1 got de vi blanc
  • mig litre de fumet (vaig fer servir aquest nou producte d’Aneto que he trobat prou bo)

Preparació

En una paella ampla, on després abocarem la pasta, escalfeu un raig abundant d’oli i afegiu-hi dos grans d’all pelats i sencers i el bitxo.

Afegiu-hi el peix i un parell de minuts després el vi.

Quan l’alcohol hagi evaporat del tot afegiu-hi els tomàquets. Remeneu-ho i afegiu-hi mig litre de fumet de peix Aneto.

Coeu la salsa fins a obtenir la textura desitjada (20 minuts aproximadament) i ajusteu de sal.

Coeu els galets, escorreu-los i torneu-lo a posar a l’olla de cocció. Afegiu-hi la meitat del el ragù de rap.
Saltegeu la pasta per un parell de minuts, emplateu-ho i completeu el plat amb un cullerot més de ragù i julivert fresc picat.

Buon appetito i bona visió!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.