Lumaconi o galets

Antonella Conchiglioni, Formats de pasta, Galets, Lumaconi 0 Comments

Compartir aquesta entrada

Aquesta pasta a Itàlia es diu lumaconi perquè s’assemblen a la closca d’un cargol, lumaca en italià. Abans de vindre a viure aquí, mai no els havia tastat amb caldo. Normalment es farcaixen i es gratinen al forn. El meu compromís italo-català per les festes de Nadal són els galets farcits i gratinats.

Click aquí per veure totes les receptes adaptes a aquest format.

Galets facits de carbassons i gambes amb salsa de safrà. Faig cafè i els penjo

Un post condiviso da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

Galets farcits per tots els gustos a lapastaperalscatalans.cat/galets. El compromís italo-català de Nadal

Un post condiviso da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *