Pappardelle amb crema de porros i cansalada viada

Antonella Vegetals 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Nova pasta, nova recepta.
Fa dies que estic provant aquesta marca, Rustichella d’Abruzzo i he de dir que la trobo molt bona.
Tinc orecchiette que vaig fer amb bròquil

Orecchiette @rustichelladabruzzo amb bròquil. El clàssic dels clàssics. Recepta ja al blog

Una foto pubblicata da Antonella (@pastacatalans) in data:

…paccheri que encara no he encetat i pappardelle, que vaig preparar amb aquesta salseta de porros.

Porros, cansalada, sàlvia i les pappardelle de @rustichelladabruzzo

Una foto pubblicata da Antonella (@pastacatalans) in data:

Ingredients per 4 persones

  • 320 g de pappardelle
  • 1 porro
  • 2 talls d’un centímetre cadascú de cansalada viada amb pebre
  • caldo (jo en tenia de verdures d’Aneto)
  • oli
  • parmesà ratllat

Preparació

Talleu el porro a rodanxes molt primes. Escalfeu un raig d’oli i afegiu-hi el porro.

Pappardelle amb porros i cansalada

Un parell de minuts remenant i afegiu-hi el caldo, a poc a poc, fins que el porro estigui ben tou, passeu-lo per el minipimer i guardeu-lo.

Pappardelle amb porros i cansalada

En una paella antiadherent sense oli, coeu la cansalada fins que estigui cruixent.

Pappardelle amb porros i cansalada

Coeu la pasta i abans d’escórrer-la, guardeu un parell de cullerots d’aigua de cocció.
Diluïu la crema de porros amb l’aigua de cocció de la pasta fins que tingui la textura desitjada. Escorreu la pasta, aboqueu-la a l’olla amb la crema, afegiu-hi la cansalada, remeneu-ho be i si fa falta hi podeu afegir una mica d’aigua més.

Pappardelle amb porros i cansalada

Parmesà i buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.