Pasta amb bròquil

Antonella Fusilli, Orecchiette, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Compartir aquesta entrada

He aprofitat ja les compres d’ahir, i avui per dinar he preparat orecchiette con i broccoli. Un plat ràpid i senzill. També es pot preparar amb fusilli o penne rigate .  Per bròquil vull dir això, que sempre em confonc.

Ingredients per a 2 o 3 persones (depèn de la gana)

  • 300  de bròquil ja nets i tallats
  • 2 alls
  • 3 cullerades d’oli
  • bitxo
  • 175 gr. de pasta
  • parmesà

Preparació

Bulliu el bròquil net i tallat en abundant aigua salada.  Quan estigui fet (no massa), retireu-lo amb una escumadora i guardeu  l’aigua de cocció.  En una olla gran sofregiu els alls sencers i pelats i el bitxo un parell de minuts. Afegiu-hi el bròquil i deixeu coure 4-5 minuts.

Aprofiteu de l’aigua del bròquil per coure la pasta. Si no fos suficient en podeu afegir-ne més.
Coeu la pasta. Abans de escorrer-la guardeu un got de l’aigua de cocció. Quan estigui al punt escorreu-la i aboque-la a la paella. Remeneu un parell de minuts i si fos necessari afegiu-hi una mica d’aigua perqué no es sequi massa. Serviu-ho molt calent amb parmesà rallat.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 8

  1. Anto, m’ho apunto!!! M’encanta el bròquil, …i amb la pasta crec que serà l’unica forma que aconsegueixi que els meus fills tastin el bròquil!! gracies!!

  2. Pingback: lapastaperalscatalans a la ràdio! | La pasta per als catalans

  3. Pingback: Pasta amb bròquil i sobrassada | La pasta per als catalans

  4. Pingback: Visita a la fàbrica de pasta Sandro Desii | La pasta per als catalans

  5. Pingback: Pasta amb bròquil i botifarra | La pasta per als catalans

  6. Pingback: Pappardelle amb crema de porros i cansalada viada | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.