Macarrons d’estiu ràpids

Antonella Elicoidali, Fusilli, Macarrons, Vegetals, Vegetarianes 5 Comments

Compartir aquesta entrada

Com que sembla que la tardor estigui a punt d’arribar (finalment!) avui he volgut aprofitar els tomàquets que encara queden a l’hort i de les 4 fulles que encara aguanten a la planteta d’alfàbrega. Una pasta d’estiu super senzilla i ràpida.

Ingredients per a una persona

  • 50 gr. de macarrons (o fusilli)
  • 1 mozzarella fresca
  • 2 tomàquets
  • 2 cullerades d’oli
  • 4-5 fulles d’alfàbrega
  • parmesà

Preparació

Peleu els tomàquets, escorreu l’aigua i les llavors, talleu-los a trossets, i coeu-los en una paella amb l’oli amb foc fort durant 5 minuts com a màxim. Afegiu-hi l’alfàbrega, tapeu i apagueu el foc.
Coeu la pasta. Quan estigui feta, afegiu-la a la paella juntament amb la mozzarella tallada a trossets i el parmesà. Remeneu i serviu.

Observacions

Els tomàquets han de quedar quasi crus. Millor que no siguin molt madurs.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 5

  1. Hola Antonella, té escoltat avui a RAC1 i m’he enrecordat per què ja et coneixia de receptes.cat. Enhorabona al club dels nominats a RAC1 !!!, jeje. Molt interesant el teu bloc. Per cert, has vist la peli “Vacaciones en ferragosto”?…fan “Pasta al horno” que fa molt bona pinta , tens la recepta? Gràcies.

    1. Post
      Author

      Bon dia Albert!
      jo a RAC1? on? quan??? de veritat?? em baixaré el podcast.
      La peli no l’he vista, pero de pasta al forn n’hi ha mil varietats… aquest cap de setmana potser m’hi dedicaré i t’aviso! Gràcies per seguir-me!

    1. Post
      Author
  2. Pingback: Pasta amb crema de pebrots a la Cuina de Carbó | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *