Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Peix

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Peix”

Spaghetti amb crema de carxofes i cloïsses

Antonella 20 març, 2012Bavette, Peix, Spaghetti, Vegetals 10 Comments

Aprofitem de les ultimes carxofes? Aquesta recepta és una invenció original meva! És un plat lleuger, indicat també per un sopar.

carxofescloïsses

El menú d’un dinar

Antonella 3 març, 2012Peix 7 Comments

Fins ara m’havia resistit en posar receptes al bloc que no fossin de pasta, perquè no volia que es perdés la essència del bloc, que vol ser exclusivament de pasta. …

Llegiu-ne més
ricottasalmó fumatvieires

Paccheri amb calamars i pèsols

Antonella 3 febrer, 2012Calamarata, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Vegetals 1 Comment

Per aquest cap de setmana us deixo amb una recepta nova, novíssima, també per a mi. Ha sigut un experiment, però s’ha merescut totalment un post. Si us la deixo …

Llegiu-ne més
calamarcansalada viada amb pebrepèsols

Tagliatelle amb cloïsses, carbassons i safrà

Antonella 29 gener, 2012Bavette, Linguine, Peix, Tagliatelle 4 Comments

Vaig trobar aquesta recepta ahir, fent neteja de revistes, en una llibreta anònima de receptes amb safrà i em va intrigar. En la recepta original fan servir linguine o bavette, …

Llegiu-ne més
carbassonscloïssessafrà

Espaguetis amb cloïsses

Antonella 8 gener, 2012Linguine, Peix, Plats napolitans tradicionals, Spaghetti, Vermicelli 19 Comments

De retorn a casa després de uns dies de vacances a Itàlia. Un tip de família, menús de festa, pizzes i mozzarella. Ho trobava a faltar. Si teniu curiositat, a …

Llegiu-ne més
cloïsses

Galets farcits de salmó i ricotta. Quart post nadalenc!

Antonella 16 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix 9 Comments

Més, més i més galets. Carn, marisc, coliflor i ara salmó. Senzills i ràpids.

philadelphiaricottasalmó fumat

Galets farcits de marisc. Segon post nadalenc!

Antonella 12 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix 15 Comments

Desprès els galets amb carn, més galets! Amb peix. Especials, de veritat.

calamarcloïssesgambesmusclosrap

Pasta amb bacallà (vermella)

Antonella 22 novembre, 2011Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti 8 Comments

Vermella, sí, perquè també n’hi ha una versió sense salsa de tomàquet, però la deixem per un altre dia. I que havia dit, espaguetis? Al final he fet servir paccheri, …

Llegiu-ne més
bacallàolivestàperes

Calamarata

Antonella 14 novembre, 2011Calamarata, Peix 4 Comments

Ahir vaig tindre convidats per dinar i de primer plat vam fer Calamarata.  És una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars. La idea és …

Llegiu-ne més
calamar

Pasta amb carbassons i gambes

Antonella 10 novembre, 2011Elicoidali, Linguine, Macarrons, Mezze maniche, Peix, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 17 Comments

Un plat de èxit assegurat. Agrada a tothom, és fàcil de fer, queda molt bé al plat i com és bastant delicat es pot servir també per sopar.  

carbassonsgambessafrà

Spaghetti allo scoglio

Antonella 13 octubre, 2011Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 20 Comments

Espaguetis amb fruits de mar. Un clàssic. Èxit assegurat.

calamarcloïssesgambesmusclos
  • Page 5 of 5
  • ←
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA