Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Peix

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Peix”

Trofie amb carbassons i musclos

Antonella 8 febrer, 2013Conchiglie, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vegetals 4 Comments

Feia temps que tenia aquesta pasta i no sabia com fer-la. I quan m’he recordat de aquesta combinació que encara no havia proposat al bloc la il·luminació! La combinació perfecta. …

Llegiu-ne més
carbassonsmusclossafrà

Galets farcits de carbassons i gambes amb salsa de safrà

Antonella 20 desembre, 2012Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix, Vegetals 9 Comments

L’any passat ja us vaig proposar diferents receptes de galets farcits, com a compromís italo-català per les festes deia. Vam fer galets farcits de salsa bolonyesa gratinats amb beixamel, de …

Llegiu-ne més
carbassonscrema de lletgambessafrà

Espaguetis negres amb salsa de tomàquet i sípia (o calamar)

Antonella 11 desembre, 2012Calamarata, Espaguetis negres, Peix, Spaghetti 7 Comments

Quan el mes passat vaig fer els espaguetis al nero di seppia, vaig fer servir espaguetis normals i per la salsa vaig utilitzar la bossa de tinta de la sípia. …

Llegiu-ne més
calamarsípia

Amanida de pasta amb mongetes i tonyina per el Gran Recapte d’Aliments

Antonella 30 novembre, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Llegums, Macarrons, Peix 1 Comment

Per avui 30 de novembre i demà 1 de desembre el Banc dels Aliments ha organitzat el Gran Recapte d’Aliments per les persones que més ho necessiten. Els blocaires del …

Llegiu-ne més
cebamongetesolvestonyina

Spaghetti al nero di seppia (espaguetis amb tinta de sípia)

Antonella 16 novembre, 2012Linguine, Peix, Spaghetti 14 Comments

Per aquest cap de setmana us deixo una recepta molt bona i molt fàcil de fer. Per espaguetis o linguine. Ingredients per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia …

Llegiu-ne més
sípia

Amanida de pasta mar i olives

Antonella 24 agost, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Peix, Vegetals 7 Comments

Com més calor, més plats fresquets. Un altra amanida de mar, aquesta vegada amb olives i suc de llimona. Ingredients per a 3 persones 150 gr. de pasta (farfalle, fusilli …

Llegiu-ne més
bonítolgambesolivesseitonstonyina

Pasta amb tonyina fresca i albergínies

Antonella 8 agost, 2012Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Schiaffoni, Tortiglioni, Tubetti, Vegetals 5 Comments

Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …

Llegiu-ne més
albergíniesolivestonyina

Amanida de pasta de mar

Antonella 27 juliol, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Peix, Vegetals 9 Comments

El secret perquè aquesta amanida surti bé és el temps d’espera. La verdureta i el peix necessiten 4 o 5 hores perquè els sabors s’amalgamin, doncs s’ha de preparar al …

Llegiu-ne més
apicalamarcirerolsgambessípia

Espaguetis amb popets

Antonella 4 juny, 2012Bavette, Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 6 Comments

Continuem amb peix. Aquest és un plat molt típic de Nàpols. Els pops preparats en aquesta manera també s’anomenen alla Luciana, del nom del barri napolità de Santa Lucia. Ingredients …

Llegiu-ne més
pop

Pasta amb tonyina fresca

Antonella 1 juny, 2012Bavette, Calamarata, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli 3 Comments

I comencem amb les receptes estiuenques. No és que aquesta pasta no es pugui menjar a l’hivern, però com està tot molt poc cuit, a mi em ve més de …

Llegiu-ne més
peix espassatonyina

Espaguetis amb gambes

Antonella 25 abril, 2012Bavette, Peix, Spaghetti, Vermicelli 7 Comments

Quan fa un parell de setmanes vam parlar a la radio de pasta amb peix, em vaig oblidar, entre altres, aquesta recepta de pasta amb gambes, molt típica, rapida i …

Llegiu-ne més
gambes

Espaguetis amb salsa de bonítol (o tonyina)

Antonella 9 abril, 2012Bavette, Linguine, Mezze maniche, Peix, Spaghetti, Vermicelli 8 Comments

Si queda confirmat aquest dimecres tornaré al programa de la Mireia Carbó a comRadio per parlar de combinacions de pasta amb peix. Uhhuuuh! Quin honor! Doncs sembla que ho vaig …

Llegiu-ne més
bonítoltonyina
  • Page 4 of 5
  • ←
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA