Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Peix

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Peix”

Pasta amb gust de curri amb verdures i gambes saltades a la planxa

Antonella 18 agost, 2014Cintes de curri, Peix, Plat únic, Vegetals 1 Comment

Hola a tots i una abraçada des de Singapur! Hi sóc per feina, amb Comediants, sí senyors! Estem treballant amb el Christian Escribà al projecte Fantasia, aquí teniu més detalls. …

Llegiu-ne més
carbassonsgambespastanaga

Amanida de pasta amb verdures a la planxa i tonyina fresca

Antonella 26 juliol, 2014Amanides, Cargols de llimona, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Orecchiette, Peix 2 Comments

Aquest és un plat de pasta que es pot servir tebi o fred. Recordeu que quan serviu les amanides de pasta fredes, millor sempre treure-les de la nevera una mitja …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonstonyinatonyina fresca

Linguine amb bacallà (blanques)

Antonella 27 maig, 2014Calamarata, Espaguetis negres, Linguine, Paccheri, Peix, Spaghetti 6 Comments

Pasta i bacallà, una bona parella. Ja vam parlar de la versió vermella, aquesta n’és la blanca, una recepta una mica més rica de la que surt al llibre. Ingredients …

Llegiu-ne més
bacallàpaté d'olivespinyonstàperes

Espaguetis amb tonyina i carbassó #amorplatúnic

Antonella 16 abril, 2014Espaguetis negres, Orecchiette, Paccheri, Peix, Plat únic, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Trofie, Vegetals Deixa un comentari

Torna l’amor plat únic amb una nova recepta fàcil i rapida. Sempre gràcies a l’ajuda de la nutricionista Rosa Baró. Una coseta més sana en previsió de la recepta bomba …

Llegiu-ne més
carbassonstonyina

Angules de blat amb calamars

Antonella 25 gener, 2014Angules de blat, Espaguetis negres, Linguine, Peix, Spaghetti, Vídeorecepta Deixa un comentari

Les angules de blat de la marca Sandro Desii són ideals per els plats amb peix més senzills. Amb el mínim esforç podem aconseguir un plat bo i visualment impactant. …

Llegiu-ne més
calamar

Pasta amb carbassa i gambes #amorplatúnic

Antonella 27 novembre, 2013Creste, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Peix, Pistons, Plat únic, Tubetti, Vegetals 7 Comments

Us recordeu quan a principi d’octubre us vaig dir que començaria una nova col·laboració amb la Rosa Baró? Doncs finalment ja tenim la primera recepta de plat de pasta únic. …

Llegiu-ne més
carbassagambes

Pasta de piment vermell de la Vera amb pop i patates

Antonella 14 agost, 2013Espaguetis negres, Macarrons, Macarrons amb piment vermell, Peix, Penne rigate, Tortiglioni, Vídeorecepta 3 Comments

Feia setmanes que tenia aquesta pasta de la marca Sandro Desii que porta com aroma piment vermell de la Vera i l’única manera que em va acudir per preparar-la ha …

Llegiu-ne més
patatapop

Pasta amb patates, sípia i pèsols

Antonella 8 juliol, 2013Bavette, Bucatini, Calamarata, Peix, Spaghetti, Vegetals 7 Comments

Tinc receptes fent cua! A veure si em poso al dia. El plat que us proposo avui sembla complicat però no ho és gens. Una mica diferent, es pot considerar …

Llegiu-ne més
pèsolssípia

Spaghetti alla chitarra amb gambes, carbassó i mango

Antonella 10 juny, 2013Bavette, Conchiglie, Farfalle, Linguine, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals 5 Comments

Bé, mentre vosaltres aneu fent fotos per el concurs, jo penjo una recepta que està esperant de fa massa temps. La vaig tastar durant la meva visita a la fàbrica …

Llegiu-ne més
carbassonsgambesmango

Angules de blat amb gambetes

Antonella 24 maig, 2013Angules de blat, Linguine, Paccheri, Peix, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

Us recordeu de la visita a la fabrica de pasta de Sandro Desii i de les angules que en aquell moment estaven fent? Doncs en tenia un paquet per tastar-les …

Llegiu-ne més
gambes

Pasta amb carbassa i cloïsses

Antonella 20 març, 2013Conchiglie, Macarrons, Peix, Salses 2 Comments

Aquesta combinació no l’havia tastada mai i la vaig veure per primera vegada en una foto que va compartir a la pagina del bloc a Facebook una seguidora italiana, la …

Llegiu-ne més
carbassacloïsses

Pasta amb bonítol fresc i cloïsses

Antonella 28 febrer, 2013Conchiglie, Peix 7 Comments

Anem a fer boca per el taller La pasta i la mar del proper dijous? Aquest plat de pasta amb bonítol fresc i cloïsses el vaig veure a Instagram fa …

Llegiu-ne més
bonítolcloïsses
  • Page 3 of 5
  • ←
  • 1
  • ...
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 5
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA