Pasta amb gust de curri amb verdures i gambes saltades a la planxa

Antonella Cintes de curri, Peix, Plat únic, Vegetals 1 Comment

Compartir aquesta entrada

Hola a tots i una abraçada des de Singapur!
Hi sóc per feina, amb Comediants, sí senyors! Estem treballant amb el Christian Escribà al projecte Fantasia, aquí teniu més detalls. I no, no he vingut a cuinar! Faig de traductora, o sigui la meva feina real. Heu vist la foto de la girafa de xocolata que vaig penjar a la pàgina de Facebook?

El fet que estigui aquí no vol dir que no tingui el temps de penjar alguna recepta, sobretot si plou sempre i la recepta en qüestió la vaig cuinar al maig! I a més si té un toc oriental, vist que he fet servir les cintes de curri de Sandro Desii.
Era la última recepta de la sèrie #amorplatúnic, feta en col·laboració amb la Rosa Baró, però aquesta vegada no em va poder ajudar. Doncs només us diré que sí que es pot considerar un plat únic, com porta verdures, proteïnes i carbohidrats, però la proporció exacta dels ingredients no la se.

Ingredients per a una persona

  • 60 g de pasta amb curri (o si no en teniu podeu afegir curri a les verdures i fer servir tagliatelle o fettuccine trencades amb les mans)
  • 150 g de gambes ja pelades
  • un raig d’oli

Mix de verdures que us agradin a la planxa tallades a la juliana (o les que teniu a la nevera) que per mi aquell dia eren:

  • mig carbassó
  • una pastanaga
  • uns trossets de coliflor
  • 2 cullerades de pèsols

Ingredients

Preparació

Escalfeu un raig d’oli, molt poquet en una planxa antiadherent i quan sigui calent salteu-hi les verdures.

Couem les verdures a la planxa

Quan estiguin casi al punt, o sigui encara cruixents sense cremar-les, afegiu-hi les gambes pelades i continueu amb la flama ben forta fins que estiguin cuites.

Verdures i gambes al punt

Coeu la pasta en abundant aigua amb sal i quan estigui al dente trèieu-la amb una escumadora i aboqueu-la a la planxa amb les verdures i les gambes.

Emplateu i si voleu completeu el plat amb un raig d’oli cru.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 1

  1. Pingback: Fantasia by Escribà a Singapur | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *