Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Peix

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Peix”

Orecchiette amb peix espassa i cors de carxofes

Antonella 25 juny, 2016Calamarata, Cargols de llimona, Conchiglioni, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Trofie 2 Comments

Normalment no en trobo de peix espassa a la meva peixateria de confiança perquè si no saben d’on ve aquest peix no n’agafen. Però fa un mes a Arenys van …

Llegiu-ne més
peix espassa

Espirals de salmó i tinta de calamar amb salmó fumat i vodka

Antonella 13 abril, 2016Cargols de llimona, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Peix 4 Comments

Hola! Aquest any per Sant Jordi no aniré a firmar el llibre en cap parada, que ja està bé, però una mica de #spamdeSantJordi deixeu-me’l fer. Aquesta fantàstica recepta i …

Llegiu-ne més
salmó fumatvodka

Espaguetis amb carxofes i cloïsses

Antonella 24 febrer, 2016Conchiglie, Linguine, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals 2 Comments

Una variant dels espaguetis amb crema de carxofes i cloïsses, mateixos ingredients, preparació una mica diferent. Sincerament m’agrada més aquesta versió que no pas l’altra. Ingredients per a 4 persones …

Llegiu-ne més
carxofescloïsses

Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons al Cuines de TV3!

Antonella 30 novembre, 2015Conchiglie, Conchiglioni, Fideus, Linguine, Mitjans, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vermicelli, Vídeorecepta 15 Comments

Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo! He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà! De totes …

Llegiu-ne més

Paccheri amb ragù de rap

Antonella 14 novembre, 2015Peix, Vídeorecepta 1 Comment

Fa unes setmanes vaig penjar aquesta foto de paccheri amb ragù de rap a l’Instagram. La vaig repetir al Barcelona Degusta a l’estand d’Aneto amb galets. Tenim vídeo i tot! …

Llegiu-ne més
Anetofumet de peixrap

Espaguetis amb musclos i llimona

Antonella 12 octubre, 2015Peix 1 Comment

Un altra recepta que va sortir al suplement de l’ARA fa unes setmanes (RAR 67 – 20-09-2015 Clint Eastwood), Espaguetis amb musclos i llimona. La particularitat d’aquest plat és que els …

Llegiu-ne més
llimonamusclos

Calamarata amb carbassons i menta

Antonella 25 maig, 2015Calamarata, Macarrons, Peix, Penne, Penne rigate, Sedanini, Tortiglioni, Trofie 4 Comments

S’apropa l’estiu, tornen els carbassons i torna la menta. I finalment penjo aquesta recepta que tinc pendent de l’estiu passat! M’agrada molt, però encara que els ingredients es trobin també …

Llegiu-ne més

James McAvoy told me his favorite pasta dish is Linguine with scampi

Antonella 6 abril, 2015Peix 4 Comments

Versió en català   A couple of weeks ago I was in London to see The Ruling Class at the Trafalgar Transformed. Amazing performance. I loved every bit of it. …

Llegiu-ne més
scampi

El plat preferit del James McAvoy és Linguine amb escamarlans

Antonella 6 abril, 2015Bavette, Linguine, Peix, Spaghetti 8 Comments

Fa un parell de setmanes vaig anar a Londres a veure The Ruling Class amb el James McAvoy. Sóc molt fan. Si tothom té un punt de friqui, aquest és …

Llegiu-ne més
escamarlans

Calamarata amb albergínies

Antonella 15 gener, 2015Calamarata, Paccheri, Peix 8 Comments

La calamarata és aquesta pasta en forma d’anell que se sembla a un calamar tallat a rodanxes. La gràcia és fer-la amb calamars en manera que al plat no sigui …

Llegiu-ne més
albergíniescalamar

Linguine amb musclos

Antonella 5 novembre, 2014Angules de blat, Espaguetis negres, Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Una recepta molt fàcil adapta per un dia de cada dia. La salsa per aquestes linguine (o espaguetis) es cou amb l’aigua filtrada dels musclos i agafa aquest gustet de …

Llegiu-ne més

Pennette amb peix espasa i carbassons

Antonella 10 octubre, 2014Peix 2 Comments

La meva peixatera del cor, l’Anna de Peixos Guitart, em diu que no agafa el peix espasa si no està pescat aquí, doncs no en té mai. Però el dia …

Llegiu-ne més
carbassonspeix espassa
  • Page 2 of 5
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA