Espaguetis amb tonyina

Antonella Bavette, Cargols de llimona, Cintes de curri, Espaguetis negres, Linguine, Macarrons amb piment vermell, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Trofie 0 Comments

Compartir aquesta entrada

Un plat molt i molt fàcil (com tots vaya). La versió blanca dels espaguetis amb tonyina clàssics. A més dels espaguetis queda molt bé amb espaguetis negres, linguine, trofie…

Ingredients per a 2 persones

  • 180 g d’espaguetis
  • 100 g de tonyina en conserva
  • 1 ceba petita
  • tres cullerades de pa ratllat
  • una mica d’orenga
  • una cullereta de tàperes (optatiu)
  • un filet d’anxova (optatiu)
  • oli
  • sal
  • pebre

Preparació

Poseu l’aigua a escalfar que la salsa es prepara en un moment.
En una paella ampla on després hi abocareu la pasta, escalfeu un raig d’oli abundant (més oli o menys oli depenent de si la tonyina és al natural o no).
Afegiu-hi el filet d’anxova i aneu-lo remenant amb una cullera de fusta fins que es desfaci del tot. Afegiu-hi la ceba tallada a rodanxes i coeu-la fins que quedi transparent.

Espaguetis amb tonyina

Afegiu la tonyina escorreguda i esmicolada. Remeneu-ho per un parell de minuts i adjusteu de sal.

Espaguetis amb tonyina

Incorporeu-hi les tàperes passades per aigua. Un minut més i apagueu el foc.
Prepareu una barreja amb el pa ratllat, l’orenga i una mica de pebre.
Escorreu la pasta (guardeu una mica d’aigua de cocció) i aboqueu-la a la paella on heu tornat a encendre el foc. Remeneu-ho un minut amb la flama ben forta, afegiu-hi un parell de cullerades d’aigua, remeneu-ho i afegiu-hi la barreja de pa ratllat.
Emplateu-ho i buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *