Espaguetis amb salsa de bonítol (o tonyina)

Antonella Bavette, Linguine, Mezze maniche, Peix, Spaghetti, Vermicelli 8 Comments

Compartir aquesta entrada

Si queda confirmat aquest dimecres tornaré al programa de la Mireia Carbó a comRadio per parlar de combinacions de pasta amb peix. Uhhuuuh! Quin honor! Doncs sembla que ho vaig fer bé la primera vegada! Per aquest motiu avui us deixo una recepta de pasta i peix nova, rapida, de aquelles per a principiants.

Ingredients per a dues persones

  • 160 gr. de pasta
  • 2 llaunes petites de bonítol o de tonyina
  • 1 llauna de tomàquet triturat
  • picada d’all i julivert
  • sal
  • oli

Preparació

En una paella ampla, poseu a sofregir una picada d’all (2 grans) i julivert amb 3 cullerades d’oli. Com l’all agafi color, afegiu-hi el bonítol escorregut. Amb una cullera de fusta esmicoleu-lo i saltejeu-lo per un parell de minuts. Afegiu-hi la llauna de tomàquet, adjusteu de sal, tapeu i deixeu coure per 15-20 minuts.

Mentrestant poseu l’aigua a bullir i coeu els espaguetis. Podeu fer servir també linguine o mezze maniche.

Escorreu la pasta al dente, torneu-la a posar a la olla de cocció, afegiu-hi la meitat de la salsa. Remeneu, emplateu i
completeu els plats amb la salsa que ha quedat en el mig. Tireu-hi una mica de julivert picat i buon appetito.

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 8

    1. Post
      Author
  1. Doncs jo em dec haver quedat encallada a l’època estudiantil perquè em continua encantant la pasta amb tonyina! he decidit que aquesta nit me la prepararé a la manera Antonella, si em queda amb la meitat de bona pinta que la de la foto em dono per satisfeta!

    1. Post
      Author

      En tinc un altra per penjar i la unica diferencia és que en lloc de all i julivert hi poso ceba i orenga. Jo també prefereixo la amb orenga 🙂

  2. L’he fet avui per dinar, està de vici, molt bona, i el teu bloc es xulisisim com diuen a la cuina de carbó. Enhorabona pel teu premi.

    1. Post
      Author
  3. Pingback: Espaguetis amb tonyina | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.