Radio che passione!

Antonella Mitjans 2 Comments

Compartir aquesta entrada

 

Avui he tornat al programa La cuina de Carbó a COMRàdio. I m’ho he tornat a passar super super bé! Hem parlat de salses de peix per a pasta, del clàssic Spaghetti a vongole, o sigui els espaguetis amb cloïsses, dels espaguetis amb carxofes i cloïsses, dels espaguetis allo scoglio, que en italià vol dir roca, que porten una mica de tot, cloïsses, musclos, calamars i gambes. Només he fet un apunt sobre la Calamarata, que és un tipus de pasta que es prepara amb calamars, molt d’efecte perquè la pasta té la mateixa forma de un anell de calamar.

I amb això només us he explicat la meitat de les receptes que tenia! Si en voleu més, en la categoria peix del bloc trobeu totes les receptes amb peix. Les pennette (macarrons) o farfalle al salmó que també he explicat arribaran de aquí a poquíssim. Us deixo el podcast si voleu escoltar el programa.

Aquesta vegada al principi he fet més faltes parlant, si n’hi haurà una pròxima m’hauré de relaxar una miqueta abans de entrar!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. Pingback: Espaguetis amb gambes | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.