Espaguetis saltejats amb puré d’albergínies escalivades

Antonella Gemelli, Gnocchetti sardi, Pappardelle, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vídeorecepta 5 Comments

Compartir aquesta entrada

Us recordeu la pasta amb crema d’albergínies i mató de fa uns dies? Doncs aquell dia em va sobrar puré d’albergínies i el vaig congelar. I en vaig aprofitar per aquests espaguetis que quasi quasi em van agradar més que la crema d’albergínia i mató.

Ingredients

Ingredients aproximats per a 2 persones

  • 320 g d’espaguetis
  • Entre 100 i 200 g de polpa d’albergínia escalivada
  • 1 o 2 filets d’anxova (depenent dels gustos)
  • 10 tomàquets cirerols pera
  • 10 olives d’Aragó
  • all
  • alfàbrega fresca (o orenga seca)
  • 40 ml d’oli

Preparació

Primer de tot escaliveu les albergínies i tritureu la polpa amb el minipimer amb mig gra d’all pelat o un sencer si és petit i una mica de sal.

Escalfeu l’oli en una paella ampla on després hi haureu d’abocar els espaguetis i afegiu-hi el filet d’anxova. Com estigui desfet afegiu-hi els tomàquets tallats per la meitat i les olives sense pinyons. Coeu 5 minutets amb la flama no massa forta i aixafeu la meitat dels tomàquets amb una forquilla. Incorporeu-hi el puré d’albergínies, coeu-ho un parell de minuts més tot remenant, afegiu-hi l’alfàbrega (o l’orenga), apagueu el foc i tapeu.

Coeu els espaguetis en abundant aigua amb sal e quan estiguin al dente escorreu-los i aboqueu-los a la paella. Saltegeu-los tres o quatre minuts amb la flama ben forta.

Espaguetis saltejats

Emplateu-ho i decoreu el plat amb unes fulles de alfàbrega.
Bo, ràpid i diferent.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 5

    1. Post
      Author
  1. M’he fet una fan incondicional d’aquest blog, en 1 setmana, n’he fet 4 receptes!!! Moltes gràcies per compartir-les, són boníssimes.

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.