Pasta aromàtica amb verduretes en juliana

Antonella Bavette, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Linguine, Pappardelle, Spaghetti, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Compartir aquesta entrada

Un altre experiment amb èxit. Un altra recepta super rapida. He fet servir fettuccine, també podeu fer servir tagliatelle, espaguetis, fusilli o una pasta fresca.

Ingredients per a dues persones

  • 160 gr. de pasta
  • 1 carbassó no massa gran
  • 2 pastanagues no massa grans
  • 1 ceba petita
  • 60 gr. d’oli
  • parmesà ratllat
  • alfàbrega
  • menta
  • una mica de ratlladura de pell de llimona

Preparació

Coeu la pasta.
Mentrestant ratlleu el carbassó, les pastanagues i la ceba en juliana.

Escalfeu l’oli en una paella ampla i quan estigui ben calent afegiu-hi les verdures. Coeu dos o tres minuts. La idea és que les verdures que toquin directament l’oli molt calent es fregeixin i es torrin una miqueta i que la resta quedi cruixent. No coeu-les massa si no es tornaran toves. Quan estiguin fetes afegiu-hi unes fulles d’alfàbrega i de menta i apagueu el foc.

Quan la pasta estigui al dent escorreu-la, torneu a encendre el foc a la paella i aboqueu-hi la pasta.

Barregeu per un parell de minuts amb el foc encès, afegiu-hi la pell de la llimona ratllada emplateu i serviu amb parmesà.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 3

  1. Pingback: Timbals de pasta i carbassons | La pasta per als catalans

  2. Et felicito, Antonella.

    Per fi un blog original, diferent i especialitzat en una família d’ingredients ben arrelats a casa nostra, de consum habitual i que interactúen amb gairebé tot el que produeixen els països mediterrans.

    Penso convertir-lo en eina habitual a l’hora de pensar els meus àpats.

    Fins aviat.

    Pierre Roca

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.