Due Spaghi: una visita

Antonella Botigues i restaurants, Restaurants 4 Comments

Compartir aquesta entrada

Segona exploració en el món dels restaurants italians a Catalunya.
Més que italià italià, aquesta vegada he anat a conèixer els propietaris d’un compromís italo-català, el restaurant Due Spaghi al Carrer Sepúlveda 151.
Fa temps que aquest nom em sortia per tot arreu, a Facebook, a Twitter, a Instagram, al Timeout…

Due Spaghi al Timeout

…al Cuines…

Due Spaghi al Cuines

Ella, la Nicoletta, és de Reggio Emilia i ell, en Toni, és català. La Nicoletta és fotògrafa gastronòmica i treballa amb la web COQUO, Toni ha treballat anys com a metre.

Due Spaghi: Nico i Toni

D’aquí el pas per obrir un restaurant, cosa que van fer el 22 de gener d’aquest any.
A la cuina hi és el Paolo Mangianti, de Domodossola.

Due Spaghi: Paolo

La cuina del Due Spaghi no és una cuina de fusió, més aviat és adaptar els productes d’aquí a la cuina d’allà i viceversa donant màxima importància a la tradició i a la qualitat dels productes.

El menú és variable i de temporada, els postres són de producció pròpia (en diuen meravelles del tiramisú que però no he tastat). No obstant la Nico sigui de la pàtria de la pasta fresca, al restaurant no en fan, utilitzen la catalaníssima Pasta Ottim d’en David Corado Reig.

Quan vaig preguntar a la Nicoletta quin és el seu plat preferit entre els que proposen em va dir les Tagliatelle amb ragù de conill. El dia que hi vaig anar jo no hi eren, una bona excusa per tornar-hi però aquesta és la foto que va fer el David.

Entre les seves especialitats la polenta, formatges de la Llombardia, la tagliata (un entrecot d’un 4-5 centímetres, molt poc cuit i tallat a tires), supplì, panna cotta …

El menú d’aquell dia era aquest

Due Spaghi: menú

I vaig voler tastar els Gnocchi de carbassa sobre crema de parmesà amb pols d’amaretti.

Due Spaghi: gnocchi de carbassa amb crema de parmesà

El Paolo em va explicar la recepta més o menys. Ja tinc la carbassa a la nevera, em falten els amaretti!

El cafè, Illy

Due Spaghi: Illy Caffè

Si hi aneu espero els vostres comentaris!

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 4

  1. El día que vulguis probar els papardelle o qualsevol altre pasta ,estaré encantat de portarte
    Salut

  2. Hola Antonella!
    Jo hi vaig dinar un dia entre setmana, fa tres o quatre mesos, i em va agradar molt! Per un preu molt raonable de menú, vaig fer un primer i un segon plat de molta categoria! M’agradaria tornar-hi un dia…
    Gràcies per l’article, petons,
    Lídia

  3. Hola

    Vaig anar amb la familia el passat dissabte i vaig disfrutar moltissim. Tot molt bo a un preu molt raonable i amb ingredients de primera Pels que creiem que la millor pasta la fem a casa i volem alguna cosa mes d’un restaurant italià es un lloc ideal A banda t’expliquen tots els detalls que vols del plat i valuosos consells per cuinar a casa. De fet em llençare a fer unes croquetes de polenta amb ricotta fumata que prometen molt……………………………………

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.