Ravioli de pasta fresca

AntonellaBotigues, Botigues i restaurants, Pasta farcida, Salses 4 Comments

Compartir aquesta entrada

Tinc una confessió per fer: jo no en se de pasta fresca.  M’agradaria provar-ne a fer, però dubto fortament que m’hi posaré per… falta de temps, sí sí, per falta de temps… ehem…
Però si que m’agrada menjar-ne! I això es el que vaig fer amb els ravioli de Pasta Lucca.
Com la pasta farcida te un sabor propi que és una llàstima cobrir amb salses de gust fort o particular, vaig escollir una simple salsa de mantega i nata, molt suau i en poca quantitat i  parmesà ratllat. En aquesta manera hem apreciat el gust de la tòfona, dels ceps, de la alfàbrega….

Ingredients

  1. Per  200 gr. de ravioli
  2. 20 gr. de mantega
  3. 2 cullerades de nata de cuina
  4. parmesà ratllat

Preparació

En una olla poseu la mantega i la nata i coeu amb foc baix dos minutets, just el temps que la mantega es fundi.
Coeu els ravioli en abundant aigua salada. Quan estiguin al punt s’han de treure amb escumadora perquè no es desfacin. Poseu-los delicadament en un plat i aboqueu-hi la salsa de mantega i nata. Completeu el plat amb parmesà.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 4

  1. Tenen molt bona pinta!

    Doncs jo d’aqui dos caps de setmana em toca fer per primera vegada pasta fresca. La recepta és de la germana del meu avi (són de la Potenza), que els fa des de fa molts anys. L’altre dia vaig comprar un estri per donar forma als raviolli i a veure què… No les tinc totes :S

    A mi la pasta fresca m’encanta, sobretot la de peres de Giovanni Rana amb salsa pesto.

    Una abraçada!

    1. Post
      Author
  2. Giovanni Rana. Buff!! Ves a una botiga que tinguin pasta fresca de veritat i no això megaindustrial i segurament pasteruritzat.
    Mama mia!!! Quni horror.

  3. Pingback: Pasta amb salsa de porros i ricotta | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *