Limoncello a La cuina de Carbó

AntonellaMitjans 7 Comments

Compartir aquesta entrada

Ahir vaig tornar a participar al programa de ràdio de la Mireia Carbó de l’emissora la xarxa (que abans era COMRàdio). Em van convidar per parlar de limoncello i del que podem fer amb les llimones pelades que ens queden.


Aquí teniu el podcast del programa i les receptes que vam explicar.

 

 

 

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 7

  1. Alcohol 95º? Alcohol etílic?? Aquest estiu vaig provar de fer un licor i em van dir que no podia fer-lo servir…i per a comprar alcohol de boca tot un drama!
    Ara, té una pintorra….
    Ciao
    Jordi

  2. Post
    Author

    No l’alcohol etílic no es apte per el consum humà, oi? Em sembla que el nom correcte sigui alcohol etílic neutre, de totes maneres ha de dir a l’etiqueta que sigui per ús alimentari. No us intoxiqueu sis-plau! 🙂

  3. Pingback: Menú per a un convidat | La pasta per als catalans

  4. Pingback: On gastar pasta en pasta amb un 15% de descompte | La pasta per als catalans

  5. Pingback: Maccheroni alla Rossini | La pasta per als catalans

  6. Post
    Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *