Cap a La Garriga!

AntonellaBotigues, Botigues i restaurants 5 Comments

Compartir aquesta entrada

Us recordeu de la botiga de productes napolitans de La Garriga? Adrià Prodotti napoletani es diu. Hi vaig tornar l’altre dia per dos motius: tenia un dinar i volia alguna cosa per fer antipasti (entrants) i perquè havia de fer un regal d’aniversari i no em va acudir res més que un lot de productes napolitans, pasta Setaro, salses preparades, limoncello i alguna cosa més.
Hi vam arribar amb un aiguat horrorós però en valia la pena.

He trobat una marca de mozzarella que a casa meva es va gastar tota la vida. La mozzarella Di Lascio. No tenen pagina web, però he trobat un reportatge de un blocaire italià que va visitar la seva fabrica (com vagi a casa hi aniré jo també!)
Des de que tenia 1 any fins als 15, cada any al juny i al juliol anàvem a estiuejar a Paestum, a un parell d’hores cap a sud respecte a Nàpols, i sempre es comprava la mozzarella di Di Lascio. O si hi passàvem a l’hivern per una sortida, a la tornada era obligatòria la parada da Di Lascio. Quan vaig veure la mozzarella a la botiga del Joan amb aquell logotip que no ha canviat en tants anys ha sigut tot un viatge endarrere. La mozzarella estava boníssima. La textura perfecta.
Un consell: quan compreu mozzarella de aquella bona, no la consumeu freda, treta directament de la nevera. Millor que agafi temperatura abans. Deixeu-la reposar en un bol amb aigua tèbia, amb tota la seva bossa.

Que vam comprar més: un pot de carxofes rostides, un de olives cuites al forn i un sortit de bolets, tots amb oli. He encontrat fontina, un formatge que es fon molt bé al forn, guanciale per fer amatriciana i carbonara, la scamorza, un formatge fumat, ceps secs i un pot de botarga.
Un petit paradís de sabors.
Tinc pensades moltíssimes receptes de pasta noves per fer!

Apa, fins aviat!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 5

  1. Post
    Author
  2. Pingback: La mozzarella vera. Visita al Caseificio Vannulo de Paestum, Salerno | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *