Limoncello a La cuina de Carbó

Antonella Mitjans 7 Comments

Compartir aquesta entrada

Ahir vaig tornar a participar al programa de ràdio de la Mireia Carbó de l’emissora la xarxa (que abans era COMRàdio). Em van convidar per parlar de limoncello i del que podem fer amb les llimones pelades que ens queden.


Aquí teniu el podcast del programa i les receptes que vam explicar.

 

 

 

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 7

    1. Post
      Author

      No l’alcohol etílic no es apte per el consum humà, oi? Em sembla que el nom correcte sigui alcohol etílic neutre, de totes maneres ha de dir a l’etiqueta que sigui per ús alimentari. No us intoxiqueu sis-plau! 🙂

  1. Pingback: Menú per a un convidat | La pasta per als catalans

  2. Pingback: On gastar pasta en pasta amb un 15% de descompte | La pasta per als catalans

  3. Pingback: Maccheroni alla Rossini | La pasta per als catalans

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.