Cuina napolitana a l’Escola de cuina Mireia Carbó

Antonella Cursets i xerrades 3 Comments

Compartir aquesta entrada

Aquest divendres tornaré a l’Escola de cuina de la Mireia Carbó per preparar plats napolitans.
La meva amistat amb la Mireia ve de lluny… sabeu que la idea del llibre La pasta per als catalans va ser seva?
Ho he dit a cada presentació…

Escola de cuina Mireia Carbó

 

Doncs, divendres dia 14 a les 19.00 farem entrants, primer plats, segon plat i postres. Uns plats típics que es poden trobar a casa meva un diumenge o a un sopar amb amics.

El primer taller que vam fer va estar molt bé, ens ho vam passar pipa i també hem tingut un plat que ha quedat malament…porca miseria!  Ningú es perfecte. Aquesta vegada estaré més atenta encara!

Si us animeu crec que encara queda alguna plaça, fins aviat!

Escola de cuina Mireia Carbó

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 3

  1. Hola!
    El curs no és divendres ??? Jo he fet reserva i creia que era per divendres…
    Si us plau, podeu confirmar?
    Gràcies!

    1. Post
      Author
  2. Anto, tens la recepta que fas amb calamar i carbassó pel blog? Avui tinc calamars i carbassons i no sé què fer per dinar!
    Per cert… drama familiar absolut: tinc una filla amb intolerància a la farina de blat, no saps el que ens ha costat trobar pasta sense blat de sabor i textura decents (en tenim un parell de localitzades de farina 100 % de blat de moro que són realment molt bones).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *