La pasta no engreixa!

AntonellaSalses 3 Comments

Compartir aquesta entrada

Avui aquest bloc comença una nova aventura!

Qui em coneix sap que una de les coses que sempre repeteixo és que la pasta per si sola no engreixa. I és veritat, però qui sóc jo per afirmar-ho?
Doncs he demanat ajuda a una professional, a la Rosa Baró Vilà, Dietista-Nutricionista a Reus que vaig conèixer l’any passat a la cerimònia del Premis STIC. Ella també va guanyar en la categoria de gastronomia en la secció blocs professionals.

Quan vaig xafardejar en el seu bloc em va impactar una frase:

Aprèn a seguir una alimentació saludable, equilibrada, suficient, fàcil de seguir i adequada al teu estil de vida i gustos gastronòmics.

La pasta és saludable, combinada en la manera apropiada és equilibrada, amb les dosis correctes és suficient, les meves receptes són molt fàcils de seguir. La pasta és pot preparar tant ràpidament que es pot adequar a qualsevol estil de vida. I en fi, com la pasta agrada a tothom és difícil que no es pugui adaptar al gustos gastronòmics de qualsevol.

Aquí trobeu l’article complert.

De aquí l’idea de demanar ajuda a la Rosa perquè m’assisteixi en la preparació de plats de pasta equilibrats, que es puguin integrar en l’alimentació quotidiana de tot-hom. I ella amb entusiasme em va dir que sí.

Cada mes us proposarem una recepta de pasta, que sigui plat únic, saludable i completa.
I ja no tindreu més excuses per no incorporar la pasta en la vostra dieta setmanal.
Perquè la pasta no és només un plat de cap de setmana. Mira, acabo de formular un nou dogma!

Fins aviat!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 3

  1. Aquestes sí que són paraules sàvies, no les que ens trobem de vegades en algunes revistoles cutres que parlen de dietes miraculoses. Sé qui és la Rosa Baró, l’he seguida sovint, i els seus consells resulten, a més d’impecables, molt eficaços! Petons

  2. Post
    Author
  3. Pingback: Pasta amb carbassa i gambes #amorplatúnic | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *