Braç de gitano de verduretes i el repte #loindibil

Antonella Vegetals 4 Comments

Compartir aquesta entrada

Una nova recepta que m’heu demanat i que em sembla perfecta per participar al repte #loindibil on busquen receptes o idees d’àpats per menys de 15€ a persona.

No és gens típic, gens tradicional, és una recepta que vaig tastar a un sopar a casa d’una amiga al meu poble l’estiu passat. És molt barat i acompanyat d’una amanida pot ser un segon plat d’un sopar lleuger o pot fer part dels antipasti. Versàtil.

Ingredients

  • 400 g de verdura tallada a la juliana. Aquí hi he posat carbassons, pastanaga, una patata petita i cebollí.
  • 2 ous
  • 1 terrina de Philadelphia a les herbes (o un altre formatge cremós que us agradi)
  • 100 g de pernil de gall d’indi fumat
  • sal i pebre

Preparació

Talleu les verdures a la juliana.

Braç de gitano de verdures

Afegiu-hi els ous batuts, sal i pebre i barregeu-ho bé.

Braç de gitano de verdures
Cobriu amb paper de forn la safata del forn i poseu-hi la barreja que haurà de cobrir la safata sencera. Feu atenció que no hi hagin forats. Coeu-lo al forn per 10 minuts a 180º.

Braç de gitano de verdures
Mentre encara sigui calent, esteneu el formatge per tota la superfície.

Braç de gitano de verdures

Afegiu-hi el pernil i amb l’ajuda del paper forn enrotlleu-lo a poc a poc.

Braç de gitano de verdures

Braç de gitano de verdures

Braç de gitano de verdures
Es pot servir tebi o fred. El podeu guarnir amb amanida verda, de patates, ruca o amb una mica de pesto diluït amb oli.
Èxit assegurat!

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *