Rifa de Nadal! Un altra manera de guanyar pasta!

Antonella Rifes i Concursos 85 Comments

Compartir aquesta entrada

Sembla que el meu blog hagi agradat als senyors de Pasta Garofalo (serà perquè a mi m’encanta la seva pasta??) i han dit de seguida que sí quan els he proposat aquesta petita rifa.

El guanyador s’emportarà a casa la capsa Assaggio de Pasta Garofalo, amb 12 kg de pasta de 12 formats diferents i 4 pots de salsa preparada! Llàstima que jo no hi pugui participar!

 

Per a participar a la rifa només heu de publicar aquest post o el primer post de Nadal, els Galets farcits de carn amb beixamel, al vostre blog, Facebook o Twitter i deixar aquí un comentari amb el vostre email i l’enllaç al vostre post. De passada també podríeu fer un M’agrada a la pàgina Facebook de La Pasta per als Catalans o fer-vos seguidors a Twitter, que no estaria gens malament (però això no és obligatori per a participar a la rifa). Teniu temps fins el dia 20 de desembre inclòs. El dia del sorteig serà el 21 de desembre.

Si alguna cosa no us queda clara deixeu-me un comentari a aquest post.

Apa! i bona sort!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 85

    1. Post
      Author
        1. Post
          Author
  1. A Twitter, a Faceboock, i al cor, la pasta es la meva vida, La pasta més senzilla, feta a base de farina de blats durs i aigua, conté aproximadament entre un 75-77% d’hidrats de carboni, un 12% de proteïnes, un 1% de greix i al voltant d’un 10% d’aigua i minerals .
    Això significa que 100 grams de pasta, que és normalment la quantitat que es calcula per persona, aporten unes 365 quilocalories. LA PASTA ES VIDA ! FELICITATS PER L’INICIATIVA i als de Pasta GAROFALO, a veure si hi ha sort !!

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author

      Ep Anna!! només has de publicar la recepta dels galets a la teva pagina de Facebook! 🙂
      De aquí a una estona publicaré la recepta dels galets farcits amb marisc!!

  2. Avui he triomfat amb el Ragu, tinc a la familia encantada! I he fet un retweet del teu post, o sigui q ja he fet tots els deures!
    Moltes gracies per les teves receptes, ens encanten!!!

    1. Post
      Author
  3. Si em toqués aquests quilos de pasta, seria una bona solució per als menus, ja que tindria content al meu marit tot un any. I amb l’afegit de que li encanta viatjar i més al Sud de Itàlia

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author

      Gràcies a tu Montserrat! m’has de deixar l’enllaç de la teva pagina de Facebook o de Twitter on has enganxat el meu post… 🙂 aquest que em deixes és l’enllaç a la recepta meua.

      Moltes gràcies!

      1. Post
        Author
    1. Post
      Author
  4. Antonella!!!! ja estic fitxada!!!! mmmmhhhh!!!! quants kg de pasta!!!! que bé!!!! a veure si em toca la rifa de nadal!!! ho tinc ja annotat al meu MUR de Facebook!!!

    Moltíssimes gràcies!!!!

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  5. Antonella!!!! ja tens un post al meu Feisbuc! Gaudeixo molt de les teves receptes i m’ho passo bomba menjant-les!!!!! (el meu endocrino t’ho pot confirmar).

    salut i Buon Natale!!!
    armand

    1. Post
      Author

      Gràcies Armand, em deixes sisplau l’enllaç al teu mur de FB? Gràcies
      La propera vegada que prepares alguna recepta meua, envia’m una foto sisplau. La penjarè!
      Gràcies i sort!

          1. Post
            Author
  6. Au, ja me n’he fet ressò. A veure si així ja tinc resolt el dinar de Sant Esteve d’enguany 😀

    Enhorabona pel bloc!

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  7. Pingback: Amants de la pasta « El racó blau

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  8. Molt fan de la cuina i de la pasta italiana, i des d’avui molt fan d’aquest blog. Per cert la primera persona que me’l va recomanar es diu mireia 😉

  9. Felicitats pel blog!! Sovint el consulto i m’animo a cuinar les teves receptes, be, fem el que podem… ☺ t’enviare una foto d’un “invent” que vam fer arrel d’una recepta teva i el que teniem x casa. Fins aviat!! Petons

    1. Post
      Author
  10. Pingback: La pasta per als catalans. De veritat. Concurs de Nadal | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.