Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Cursets i xerrades

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Cursets i xerrades”

Sciué sciué, el concepte

Antonella 26 juliol, 2018Cursets i xerrades Deixa un comentari

Definim sciué sciué. És una expressió napolitana que vol dir superficialment i indica qualsevol cosa feta sense massa esforç, en manera rapida i simple. He trobat a sciuesciue.it la millor definició, …

Llegiu-ne més
sciuésciué

Cuina napolitana a l’Escola de cuina Mireia Carbó

Antonella 10 octubre, 2016Cursets i xerrades, Plats napolitans tradicionals 3 Comments

Una vegada al mes em trobeu a l’Escola de cuina de la Mireia Carbó per preparar plats napolitans. La meva amistat amb la Mireia ve de lluny… sabeu que la …

Llegiu-ne més

Carbonara i #carbonaragate. Punt i final.

Antonella 15 abril, 2016Cursets i xerrades, Mitjans 5 Comments

Quatre notes per explicar que va passar aquests dies amb tot això de la carbonara. Una web francesa, Demotivateur Food, va penjar al seu canal de youtube (que per cert …

Llegiu-ne més
ou

Lumaconi amb ragù de rap: demostració i degustació

Antonella 25 setembre, 2015Cursets i xerrades 3 Comments

  Demà de 13.00 a 14.00 a l’estand d’Aneto al Barcelona Degusta us ensenyaré com preparar el ragù de rap amb un nou producte d’Aneto, que sortirà pròximament. Aquesta és …

Llegiu-ne més

Una visita a Harcogourmet de Manresa

Antonella 27 juny, 2015Botigues, Botigues i restaurants, Cursets i xerrades 3 Comments

A principi d’aquest mes vaig participar a un tast organitzat per la botiga Harcogourmet a Manresa. Vaig estar molt a gust. Jo era allí per xarrar de pasta i del …

Llegiu-ne més

Curset al Casino de Constantí i la botiga de productes italians Ma che bontà de Tarragona

Antonella 19 febrer, 2015Botigues i restaurants, Cursets i xerrades 1 Comment

El passat 7 de Febrer me’n vaig anar al Casino de Constantí per un curset de cuina i una xerrada sobre pasta. Ja havia estat al Casino, per un curs …

Llegiu-ne més

Alimentaria 2014

Antonella 7 abril, 2014Cursets i xerrades 1 Comment

Finalment aquest any he pogut visitar l’Alimentaria. Una cosa enorme. Sabia que era gran però no imaginava tant. He fet dues visites no gaire llargues i m’he concentrat sobretot amb …

Llegiu-ne més

El parmesà no s’hi posa a tot arreu, paraula del Commissario Montalbano

Antonella 12 agost, 2013Cursets i xerrades 2 Comments

    Al restaurant Mimì va intentar de posar parmesà a la pasta amb cloïsses però Montalbano li va agafar el braç i el va amenaçar que li tallaria amb …

Llegiu-ne més

Nous tallers a l’escola de cuina La patente

Antonella 7 abril, 2013Cursets i xerrades 5 Comments

Comença una nova aventura amb l’escola de cuina La Patente, un local molt i molt maco que s’acaba d’obrir al Carrer Villaroel 123. Jo impartiré uns tallers de pasta, quina …

Llegiu-ne més

Taller a Casa Claramunt, 21 de març 2013

Antonella 25 febrer, 2013Cursets i xerrades 2 Comments

Segon taller a Casa Claramunt. Aquesta vegada va de pasta i mar i les protagonistes seran les linguine. Totes les informacions al cartell. Us espero?

Taller a Casa Claramunt, 7 de febrer 2013

Antonella 28 gener, 2013Cursets i xerrades 8 Comments

Any nou, logo nou (veig que us ha agradat!) i algunes novetats més. La primera. M’han trucat de Casa Claramunt per impartir uns tallers de cuina a la seva botiga …

Llegiu-ne més

Com reconeixem una pasta seca de qualitat?

Antonella 28 febrer, 2012Cursets i xerrades 12 Comments

Un expert ho faria millor, sense dubte, però podem fer unes petites observacions que ens ajudaran a diferenciar una pasta bona de una de poca qualitat. En general, la qualitat …

Llegiu-ne més
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA