No paella!
Ingredients (per a 4 persones)
- 300 g d’arròs
- 5 calamars petits
- 1 litre de fumet de peix (fet amb caps de gambes o similar)
- ½ ceba
- 1 got petit de vi blanc
- 40 g de mantega
- Oli d’oliva verge extra
- Julivert fresc picat
- Sal i pebre negre al gust
Preparació
Neteja els calamars, separa’n les potes i les aletes, i talla el cos a anelles fines.
En una cassola, posa-hi la mantega i la ceba picada ben fina. Deixa-la coure a foc suau fins que quedi transparent.
Incorpora-hi l’arròs i remena un parell de minuts minut fins que s’enlluerni brilli.
Afegeix-hi el vi blanc i deixa’l evaporar.
Afegeix els calamars.
Comença a afegir el fumet de peix calent, un cullerot cada vegada, remenant sovint i esperant que el líquid s’absorbeixi abans d’afegir-ne més.
Continua la cocció fins que l’arròs sigui al dente i tingui una textura cremosa.
Fora del foc, afegeix-hi la mantega i una mica de julivert picat. Remena bé per mantecar el risotto.
Deixa’l reposar un minut i serveix immediatament.
Bon profit!
T'ha agradat? Comparteix-ho!

