Fusilli amb crema de bolets

AntonellaFarfalle, Funghi, Fusilli, Pappardelle, Tagliatelle, Vegetarianes

Compartir aquesta entrada

Una pasta molt fàcil de fer i molt de tardor.
Els bolets poden ser frescos, congelats o de pot, com els tenia jo.

Ingredients per 4 persones

  • 350 g de pasta
  • 1 ceba
  • 1 branca d’api
  • 2 pastanagues
  • bolets al gust, com més ni ha, millor

Preparació

Tallem la ceba, la pastanaga i l’api i els deixem enrossir a la paella fins que quedin tendres.

Afegim els bolets, siguin de llauna, congelats o frescos, i els deixem coure fins que perdin l’aigua.

Quan els bolets estan cuits, incorporem la nata per muntar i deixem que faci un petit xup-xup.

Triturem tota la mescla fins a obtenir una crema de bolets ben cremosa.

Mentrestant bullim la pasta en aigua amb sal fins que quedi al punt.

Afegim una mica d’aigua de cocció a la salsa i servim la pasta ben calenta amb una mica de pebre i parmesá.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!