Una pasta molt fàcil de fer i molt de tardor.
Els bolets poden ser frescos, congelats o de pot, com els tenia jo.
Ingredients per 4 persones
- 350 g de pasta
- 1 ceba
- 1 branca d’api
- 2 pastanagues
- bolets al gust, com més ni ha, millor
Preparació
Tallem la ceba, la pastanaga i l’api i els deixem enrossir a la paella fins que quedin tendres.
Afegim els bolets, siguin de llauna, congelats o frescos, i els deixem coure fins que perdin l’aigua.
Quan els bolets estan cuits, incorporem la nata per muntar i deixem que faci un petit xup-xup.
Triturem tota la mescla fins a obtenir una crema de bolets ben cremosa.
Mentrestant bullim la pasta en aigua amb sal fins que quedi al punt.
Afegim una mica d’aigua de cocció a la salsa i servim la pasta ben calenta amb una mica de pebre i parmesá.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!

