Maccaroni, pasta bar i Take away: una visita

Antonella Botigues i restaurants 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Pasta bar: el concepte. Un lloc on es pot demanar un plat de pasta (i poca cosa més) que estigui fet en 5 minuts. I que sigui abundant i molt bo. I que te’l puguis emportar si vols.

El secret?

Ingredients de bona qualitat, pasta fresca all’uovo de producció pròpia que es cou ràpidament…

pasta fresca

pasta fresca
…i que es cogui al moment.

per bullir la pasta

La salsa que espera la pasta i no al reves, com hem sempre dit.

IMG_3578

I un menú correcte, sense exageracions.

IMG_3565

Tomàquet i alfàbrega, arrabbiata, ortolana per a vegetarians, 4 formatges, boscaiola (amb botifarra i bolets), ragù de carn, pesto, taggiasca (amb tomàquet, pesto i olives), gambes i carbassons i l’especial del dia (ravioli els dijous i el divendres o lasanyes els dissabtes). A cadascuna es pot afegir un ingredient, però sempre sota supervisió.

Emiliano, va arribar a Barcelona fa 5 anys i té aquest restaurant de fa un any. A la cuina Giorgio i Luca, sicilians.

IMG_3585

La maquina per fer la pasta la van comprar a Itàlia. Ja venia amb receptes i processos per fer pasta, però van venir uns professionals expressament d’Itàlia (la senyora Santa Paciència li diu l’Emiliano) per a perfeccionar-la.

En fan cada dia, a les 17.00. I no, no en venen.

Jo aquell dia vaig tastar els nyoquis alla sorrentina. Boníssims…

IMG_3569

Doncs res, Maccaroni Pasta Fresca, Carrer Carders 6, al Born. Tel. 933 199 619.

Recomanadíssim per un dinar ràpid i bo en un local ben acollidor.

IMG_3581

Descobrint pasta a Barcelona @aiww #withflowers

Una foto pubblicata da Antonella (@pastacatalans) in data:

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. LOL! La Santa Pazienza venuta dall’Italia x Emiliano sono io e mi chiamo Roberta Verdicchio 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.