lapastaperalscatalans al Deixa’m tastar

AntonellaMitjans 3 Comments

Compartir aquesta entrada

Dimecres passat em van convidar a Ràdio Santa Perpetua per una entrevista al programa Deixa’m tastar. Vam parlar de pasta en general i vam repetir aquelles quatre regles de base: que la pasta s’ha de menjar al dente, que s’ha de coure amb molta aigua, que és la salsa que espera la pasta i no al reves i que cada format de pasta està pensat per un tipus de salsa.
A més vaig deixar dues receptes, els espaguetis a la carbonara i una molt de temporada, la pasta amb carbassa.

Us deixo l’enllaç del podcast del programa. El del dia 10 d’octubre de 2012

Entre l’entrevista i l’espai per les receptes hi ha un bon tros de Funiculì Funiculà, una versió instrumental, una famosa cançó napolitana escrita el 1880 en ocasió de la primera funicular que pujava al Vesuvi. Aquesta cançó es va fer tan famosa, que es van vendre un milió de copies en un any.

Després del programa en Marc (@Orozco_marc), el Ferran (@Ferranfica) i la Xènia (@xeniart88) em van ensenyar una botiga de pasta fresca que es va inaugurar el maig passat que està molt a prop de la ràdio, exactament a l’Avinguda 11 de Setembre, 18.
Pastadei es diu i tenen pagina Facebook i Twitter (@PASTADEI).
Si hi aneu i li dieu que els hi heu coneguts a través de aquest bloc us faran un descompte del 10% en pasta i salses. Així que endavant gent de Santa Perpetua!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 3

  1. Post
    Author

    uuuhhh que és l’Arguinyana? a Google no trobo rés que ho espliqui!
    suposo que és bo de totes maneres 🙂
    Gràcies pel comentari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *