Via lliure, RAC1, cap de setmana del 17 i del 18 d’agost

Antonella Mitjans 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Un altre cap de setmana a RAC1 explicant receptes!
Aquesta vegada ha sigut el torn de la pasta amb crema de carbassó, que és un plat que està tenint molt d’èxit entre vosaltres i aprofito per donar-vos les gràcies per els comentaris i les fotos, la més divertida aquesta de l’Anna!

Trobareu la recepta ben explicada al llibre, a la pàgina 70

Aquí teniu el podcast.

I el diumenge vaig explicar el plat més fàcil de la cuina italiana. Els famosíssims, imparables, fonamentals espaguetis amb all i oli. La recepta la podeu trobar al llibre i en aquest bloc.
El podcast aquí.

En Xavi em va demanar si aquest és un plat de restaurant i jo li vaig contestar que no, que jo sàpiga… qui voleu que demani això a un restaurant… i zasca! de seguida li va arribar aquesta foto feta a un restaurant de Berlin…

Spaghetti aglio e olio alemanys

…encara que aquí parlin de frische Petersilie i nosaltres no en posem de julivert fresc.

Ara millor que calli i que no digui que és impossible trobar aquest plat en algun restaurant italià a Itàlia….!

Fins la pròxima!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. Jajajajajaja! no havia vist que havies linkat la meva foto!!! M’ha fet molta gracia veure-la aquí! Moltes gràcies! Una abraçada ;p

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.