Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Mitjans

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Mitjans”

Art&Teca a Ràdio 4

Antonella 14 gener, 2014 Mitjans 3 Comments

Dissabte passat vaig ser convidada al programa Art&Teca de Ràdio 4 i vaig tenir el plaer de conèixer l’Andreu Viñas i l’Isma Prados. Aquí us deixo el podcast Art & …

Llegiu-ne més

L’entrevista al Segre

Antonella 16 desembre, 2013 Mitjans 1 Comment

Ahir va sortir al Segre l’entrevista que em van fer fa uns dies. El títol La pasta, ni es bull amb oli ni es passa per aigua després, molt encertat! …

Llegiu-ne més

Sobre les polèmiques declaracions de Guido Barilla

Antonella 28 setembre, 2013 Mitjans 9 Comments

Us heu assabentat del que ha passat en aquest últims dies amb la pasta Barilla? Us en faig 5 cèntims. El dia 26 al programa La Zanzara de Radio 24, …

Llegiu-ne més

Via Lliure, RAC1, cap de setmana del 31 d’agost i de l’1 de setembre

Antonella 2 setembre, 2013 Mitjans Deixa un comentari

I així s’acaba un altra aventura. M’ho he passat molt bé. Aprofito per agrair al Xavi Bundó per la confiança i a tot vosaltres que m’heu escoltat, seguit a Twitter, …

Llegiu-ne més

Via lliure, RAC1, cap de setmana del 24 i del 25 d’agost

Antonella 30 agost, 2013 Mitjans Deixa un comentari

Això s’acaba! Només em queda un cap de setmana a RAC1, sniff. De moment us deixo les receptes i els podcasts del cap de setmana passat. Dissabte dia 24 vam …

Llegiu-ne més

Via lliure, RAC1, cap de setmana del 17 i del 18 d’agost

Antonella 19 agost, 2013 Mitjans 2 Comments

Un altre cap de setmana a RAC1 explicant receptes! Aquesta vegada ha sigut el torn de la pasta amb crema de carbassó, que és un plat que està tenint molt …

Llegiu-ne més

Via lliure, RAC1, cap de setmana del 10 i de l’11 d’agost

Antonella 12 agost, 2013 Mitjans Deixa un comentari

Aquest cap de setmana hem explicat dues receptes fàcils i estiuenques més. Una amanida de pasta de mar amb gambes, olives blanques i negres, tonyina i seitons i aquí el …

Llegiu-ne més

La pasta per als catalans al Els matins en Xarxa

Antonella 7 agost, 2013 Mitjans 1 Comment

Aquest matí m’han convidat als Matins en Xarxa, a la Xarxa Ràdio per parlar una mica del bloc i del llibre. Ha sigut una conversa molt simpàtica, aquí el podcast. …

Llegiu-ne més

Via Lliure, RAC1 cap de setmana del 3 i del 4 d’agost

Antonella 6 agost, 2013 Mitjans Deixa un comentari

Segon cap de setmana al Via Lliure estiu, amb Xavi Bundó. I ja més d’una persona m’ha demanat quina és la sintonia. És una cançó del grup sicilià Swingrowers, es …

Llegiu-ne més

La pasta per als catalans torna a RAC1 i per tot l’estiu!

Antonella 2 agost, 2013 Bucatini, Mitjans, Trofie, Vegetals, Vídeorecepta 4 Comments

Dissabte passat vaig començar una petita col·laboració al programa Via Lliure estiu, cada dissabte i diumenge, amb en Xavi Bundó. Cada dia us explicaré una recepta de pasta fresqueta i …

Llegiu-ne més

La pasta per als catalans a El matí i la mare que el va parir a Ràdio Flaixbac

Antonella 4 juny, 2013 Mitjans Deixa un comentari

  Avui he anat parlar del llibre a Ràdio Flaixbac, a El matí i la mare que el va parir. Han sigut tots molt simpàtics i les instal·lacions són impressionants! …

Llegiu-ne més

La pasta per als catalans al Directe 4.0, a Ràdio 4

Antonella 30 maig, 2013 Mitjans 2 Comments

Ahir vaig estar al programa Directe 4.0 de Ràdio 4 amb la Xantal Llavina i el Bruno Sokolowic. Si voleu ascoltar l’entrevista us deixo el podcast

  • Page 2 of 5
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA