El campió del primer Pasta World Championship és japonès

Antonella Salses 2 Comments

Compartir aquesta entrada

El Pasta World Championship feia part de la manifestació Italian Cuisine in the World Forum que s’ha celebrat a Parma aquests darreres dies. Els xefs que hi han participat tenien certificació ICMC (Italian Cuisine Master Chefs) i havien de preparar en 40 minuts una recepta per a pasta seca que podia ser tradicional, clàssica o innovadora. 26 participants de més de 20 països. Després del primer torn, 4 xefs van ser escollits per tornar preparar el propi plat. El guanyador és Yoshi Yamada, japonès, xef del restaurant Tempo de Londres.

Va guanyar amb Bavette amb cloïsses, musclos i calamars. Una versió dels espaguetis allo scoglio, feta per un mestre.

Que podem dir per endolcir la derrota dels xefs italians? Llegeixo que ha estudiat a Nàpols i que s’ha definit japoletà… si no trobo l’entrevista original on diu això hauré d’anar personalment a Londres a entrevistar-lo!

 

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. Ostres, la primera en la frente! Ha de ser divertit sentir les converses del gastromón italià, no? Personalment trobo digne d’aplaudir que li donin al millor sigui d’on sigui i punto.

    Si ets una cuina global planetaria com la italiana, et pots trobar amb aquestes coses 🙂

    1. Post
      Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.