Funghi ai funghi: pasta en forma de bolets amb aroma de ceps

Antonella Funghi, Salses 5 Comments

Compartir aquesta entrada

Ja sabeu que no sóc una entusiasta de la pasta de colors, sobretot quan no té gust de res.
Aquí en Catalunya vaig tastar per primera vegada unes pastes amb sabors que de veritat valen la pena, la pasta de Sandro Desii.

Abans de Nadal vaig anar a la botiga de productes napolitans de la Garriga, Adrià Productes Napolitans, i en Joan em va proposar aquesta pasta en forma de bolets al gust de ceps.

 

La vaig voler tastar sobretot perquè el fabricant és tota una garantia: Setaro. Una de les marques més bones del Sud.

Doncs aquí els teniu. La forma és ben divertida i aguanten molt bé després de la cocció. La llàstima és que perden una mica de aroma durant la cocció, doncs els hauré de fer amb alguna salsa que requereixi una mica d’aigua de cocció, per recuperar una mica lo que es perd.

Els vaig fer la primera vegada amb all, oli, bitxo i una picada de julivert fresc. A l’estil dels espaguetis all i oli, vaja. Una preparació fàcil, rapida i amb aquesta pasta encara sembla que hagi cuinat alguna cosa “seria”.

I l’altre dia els vaig fer amb la salsa de botifarra i ceps, una de les meves preferides. Van quedar perfectes.

Doncs ja sabeu, els ven en Joan “Bodi” Boada a la Garriga.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 5

    1. Post
      Author
        1. Post
          Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.