Lasagna riccia

Antonella Formats de pasta, Lasanya Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

En català seria lasanya arrissada i és la variat seca de la lasanya seca que tots coneixeu. Se’n troba de més o menys ampla i la caracteristíca d’aquest format sec és que te les vores ondulades. La manera de preparar-la és al forn. El plat conegut com a lasanya, pren el nom de la mateixa pasta.

Aquest format no és fàcil de trobar aquí. Normalment al súper es troba unes plaques de lasanya amb ou que (diuen) no cal coure abans de preparar-la.

Jo li dono sempre un bull, sobretot perquè la lasanya que m’agrada a mi és sense beixamel, doncs no hi ha molt liquid per fer la cocció al forn.

Aquí totes les receptes de lasanya del blog.

Si en voleu més podeu sempre comprar el llibre 😉

Lasanya de albergínies. Una de les receptes del llibre La pasta per als catalans, al capítol Pasta al forn

Un post condiviso da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.