Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades El llibre

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “El llibre”

Annunci! Nou llibre a la venda!

Antonella 14 abril, 2023El llibre Deixa un comentari

Ja està a la venda el nou llibre Pasta per a tothom, a favor del Banc dels aliments. Per comprar-lo entreu a l’enllaç, feu una donació, el que vulgueu, i …

Llegiu-ne més

Fettucce amb llimona

Antonella 14 març, 2020El llibre Deixa un comentari

llimona

Els últims exemplars del llibre a la venda a un preu especial

Antonella 9 desembre, 2019El llibre 42 Comments

Benvolguts, els amics de Viena Edicions han deixat que comprés les últimes copies de La pasta per als catalans. S’està acabant la pasta! Ja heu fet regals i regalets? Amic …

Llegiu-ne més

Roses de Sant Jordi. De lasanya, mozzarella i pernil

Antonella 26 abril, 2015Al forn, El llibre, Lasanya 2 Comments

Heu passat un bon Sant Jordi? Jo sí. Vam estar per Barcelona, jo entre la Rambla de Catalunya i les Rambles, molta gent, molta calor, tot molt maco. Per la …

Llegiu-ne més
pernil salat

Presentació de La pasta per als catalans a l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries

Antonella 26 novembre, 2014El llibre Deixa un comentari

Aquest divendres 28 de novembre a les 19.00 presentaré La pasta per als catalans a l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries. Hi haurà una petita degustació de timbals de pasta farcits amb …

Llegiu-ne més

Xerrada: Com cuinar la pasta

Antonella 13 octubre, 2014El llibre Deixa un comentari

Hola a tothom, aquest dimecres a la llibreria Pebre Negre farem una xerrada sobre Com cuinar la pasta i tastarem espaguetis a la Carbonara. Us animeu? Us espero a les 19.00!

Espècies Protegides a Ràdio Barcelona i pennette amb salmó i vodka

Antonella 11 agost, 2014El llibre, Mitjans 3 Comments

A finals de Juliol vaig anar al programa Espècies Protegides a Ràdio Barcelona on vaig poder conèixer el Cocinero Fiel, tot un mite, i el Jorge Tylki que ens va …

Llegiu-ne més
salmó fumatvodka

Presentació de La pasta per als Catalans al Melocomo de Barcelona

Antonella 11 desembre, 2013El llibre 1 Comment

  Una nova presentació a Barcelona! Aquesta vegada amb degustació! He conegut els propietaris de aquesta botiga de productes italians al Poble Nou. Melocomo es diu, al carrer Pujades 188. …

Llegiu-ne més

Com va anar la presentació de La pasta per als catalans a Lleida

Antonella 30 novembre, 2013El llibre 1 Comment

Molt bé la presentació a Lleida! A part que he arribat tard, encara no m’ho puc creure. M’he perdut! La pròxima vegada no dues hores i mig abans sortiré, no! …

Llegiu-ne més

Presentació del llibre La pasta per als catalans a Lleida

Antonella 11 novembre, 2013El llibre 5 Comments

Us havia dit no que és període de presentacions? Després de Tarragona, La pasta per als catalans se’n va a Lleida a l’Institut d’Estudis Ilerdencs, dimecres 27 de novembre a …

Llegiu-ne més

Presentació del llibre La pasta per als catalans a Tarragona

Antonella 6 novembre, 2013El llibre 1 Comment

Comença una nova temporada de presentacions del llibre! La primera serà al Corte Inglés de Tarragona el dijous 14 de novembre a les 19. Estic a la portada de la …

Llegiu-ne més

Presentació del llibre La pasta per als catalans en el marc de la Setmana del llibre en català

Antonella 10 setembre, 2013El llibre 2 Comments

Us volia avisar que aquest dissabte dia 14 a les 19.30 presentarem el llibre La pasta per als catalans al espai de la Setmana del llibre en català, Avinguda de …

Llegiu-ne més
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA