On gastar pasta en pasta, Part III

Antonella Botigues, Botigues i restaurants 16 Comments

Compartir aquesta entrada

Dissabte de la setmana passada vam anar a veure una botiga de productes napolitans que em va senyalar una seguidora, Adrià Prodotti napoletani a La Garriga, Carretera Nova, 147.
El propietari, Joan, té una vera passió per la meva ciutat. Em va explicar que la primera vegada que va anar a Nàpols va marxar pensant que érem una colla de bojos. Que és més o menys el que passa a tothom. Hi va tornar sol i a poc a poc es va enamorar de la ciutat. I a La Garriga ha obert aquesta botiga que, com ell ens diu a la seva pagina web, “neix d’un somni i de l’amor per una ciutat, Nàpols”.

La botiga està especialitzada en la pasta Setaro, de Torre Annunziata, una pasta artesana molt apreciada a Itàlia, i ens proposa moltíssims formats. Jo m’hagués emportat un paquet de tots!

Pasta llarga, spaghetti, bucatini, fettucce, pappardelle

Pasta curta, elicoidali, penne, pennette, ziti, fusilli


A més de pasta té una molt bona oferta de formatges, mozzarella (que he provat però no tinc foto! estava molt bona), mortadel·la, cansalada viada, antipasti, cafès, vins, limoncello…

 

Jo he pres un paquet de pasta mista, lo ideal per les combinacions amb cigrons i mongetes, una de bucatini, que no els trobo enlloc i les candele, que aquest diumenge hi haurà ragù!

Si passeu per allà no us la podeu perdre, val molt, molt la pena.

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 16

  1. Grazie, per il post – Gràcies pel comentari.

    Les fotos precioses – Bello tutto

    Tothom és benvingut a aquets petit racó napolità. “Rrobba ca sulo a Napule se fa…”

    Tanti baci a tutti

    1. Post
      Author
  2. Pingback: On estalviar pasta en pasta | La pasta per als catalans

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author

      M’han parlat de una botiga de productes italians al Carrer de Santa Maria, peró encara no hi he anat. Potser aquesta setmana mateixa, mira. Si hi vas abans que jo, diga’m com està! Gràcies

  3. Pingback: Pasta al forn: candele amb ragù | La pasta per als catalans

  4. Pingback: Cap a la Garriga! | La pasta per als catalans

  5. Pingback: Maccheroni alla Rossini | La pasta per als catalans

  6. Pingback: Funghi ai funghi: pasta en forma de bolets amb aroma de ceps | La pasta per als catalans

  7. Pingback: Fregola sarda tostada amb botifarra i llenties | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.